Sony 55X9005C – Smart Tv 3D slim cu Android, cu diagonala de 139cm

Astăzi îţi vorbesc despre un televizor inteligent de ultimă generaţie, un gadget arătos ce impresionează la prima vedere printr-o diagonală generoasă, alternată de către un design ultra modern şi elegant. Ascunde la interior o sumedenie de funcţii şi tehnologii, ce îl fac capabil să garanteze o experienţă de utilizare excepţională.

Sony 55X9005C este modelul despre care îţi vorbeam mai sus, un Smart Tv cu funcţii 3D ce beneficiază de sistemul de operare Android TV. Este un sistem excelent, ce aparţine celor de la Google, fiind foarte apreciat datorită faptului că pune la dispoziţie o gamă variată de jocuri şi aplicaţii, ce pot fi descărcate direct din Google Play Store. În felul acesta, activitatea ta în faţă televizorului va fi una neîntreruptă.

Aşa cum era de aşteptat, preţul de achiziţionare este pe măsura performanţelor, aşadar modelul de faţă este disponibil la eMag la preţul de 6.999 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observi, deţine un aspect ultra-slim, cu elemente şi trăsături foarte bine definite, lucruri ce aduc un plus de eleganţă şi de modernitate locului în care este montat. Tehnic vorbind, are o putere de consum de 138W, cântăreşte 19.7kg şi măsoară standard 1232 x 712 x 39(W x H x D) mm fără suport, respectiv 1232 x 774 x 257(W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi Smart Tv 3D cu rezoluţie 4k este disponibil şi în ofertele celor de la ClickShop, Altex, CEL şi evoMag.

Imagini cu Sony 55X9005C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, se laudă cu 4K Procesor X1 ce asigură o precizie a culorilor superioară, indiferent de situaţie, astfel încât să te bucuri de cele mai bune calităţi video posibile.

Vine dotat cu un display Edge LED ce măsoară o diagonală de 139 de centimetrii, cu rezoluţie 4k/UHD la maxim 3840 x 2160pixeli. Este de specificat faptul că deţine un mod de iluminare recent, respectiv tehnologia Triluminos Display, ce garantează culori realiste şi bogate, cu tonuri şi texturi subtile. Deasemenea, unghiurile de vizibilitate sunt ireproşabile, atât din vertical, cât şi din orizontal, fiind de 178/178 de grade.

La fel de bine echipat este şi la capitolul audio, astfel integrează sistemul audio stereo Nicam/A2. Livrează o putere maximă de 30W, având la bază 4 difuzoare a câte 7.5W fiecare. Pe lângă acestea, pune la dispoziţie şi o serie de moduri audio presetate, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul redat.

Nu putea lispi din dotarea acestuia Slot-ul CI+, precum nici Tuner-ul digital DVB-T/T2/C/S/S2, funcţii ce înlocuiesc decodorul şi mediabox-ul, utile la recepţionarea canalelor Tv în formate digitale şi HD.

La fel şi player-ul multimedia integrat ideal la reproducerea directă a conţinutului preferat video/audio de pe unităţi HDD sau stick-uri de memorie USB.

În privinţa conectivităţii, pune la îndemână patru poturi HDMI, utile la conectarea Blu-Ray-ului, PC-ului, consolei de jocuri şamd, două intrări video composite, o intrare Scart, trei porturi USB 2.0, RF In, precum şi Wi-Fi Integrat şi LAN.

Concluzie :

În concluzie, Sony 55X9005C este un Smart Tv 3D cu Android de ultimă generaţie, un gadget capabil să asigure cele mai calitative reproduceri video/audio, totodată aducând un plus de eleganţă şi de modernitate locului în care este amplasat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 3D
  • Diagonala 139cm
  • 4k/UHD
  • Trilluminos
  • Android
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.