Sony 55X8509C – Smart Tv premium cu rezoluție 4K ultra modern

 Descoperiți lumea conținuturilor 4K, într-un mod plăcut și atractiv, cu noile Smart Tv-uri Sony, care pe zi ce trece sunt tot mai inteligente.

Smart Tv Sony 55X8509C este un LED 3D, din cea mai recentă serie de televizoare inteligente a lui 2015. Se face remarcat prin sistemul Android și prin tehnologia Trilluminos. Pe lângă acestea, se bucură de un display imens, de 139 de centimetrii, o diagonală generoasă potrivită spațiilor lărgi.

La capitolul cost de achiziție, nu am putea spune că este un model atât de accesibil, însă aș putea confirma faptul că prețul de 7.999lei (vezi preț actualizat) este unul justificat și corect, în raport cu specificațiile și funcțiile gadget-ului.

Aspectul este unul mai mult decât elegant, un design ultra modern, ce prezintă cele mai reușite și perfecte finisaje. Conferă o eleganță aparte încăperii, datorită construcției sale fantastice. Vine cu o greutate de numai 21Kg și măsoară doar 1236 x 722 x 60 mm.

Același gadget Sony îl reîntâlnim și în ofertele celor de la Altex.

Imagini Sony 55X8509C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Adaptează-ți stilul de viață noilor tehnologii inteligente. Calitatea video oferită de acest aparat este una ireproșabilă, asta grație ecranului de 139 de centimetrii, ce asigură o rezoluție Ultra HD la 3840 x 2160pixeli. Totodată, această calitate este optimizată de o serie numeroasă de specificații avansate, precum: Afișaj triluminos, 4KX-Reality PRO, Motionflow XR 1000, 24p True Cinema, ACE (Advanced Contrast Enhancer), unghi de vizibilitate 178/178 grade și așa mai departe.

Regăsim la interior un sistem audio stereo Nicam/A2, cu o putere de 2 x 10W. Sunetul reprodus vine îmbunătățit de următoarele caracteristici audio avansate, ca: S-Master, Clear Phase Speaker și Dolby Digital.

Se bucură de conexiunea la internet prin Rj-45 la Rețea și prin Wi-Fi integrat. Dispune de o intrare Scart, de Slot CI+, de 4 x HDMI, de RF In, de o intrare component, de o intrare video și de 3 x USB 2.0.

Acestea fiind spuse, dacă îți dorești un Smart Tv de calitate înaltă, care să îți ofere o funcționalitate excepțională, modelul Sony 55X8509C este exact ceea ce ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • Tehnologie Android
  • Trilluminos
  • Diagonala display 139cm
  • Format 4K
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.