Sony 55X8005C – Smart Tv 4K UHD cu Android, cu diagonala de 139 de centimetrii

De curând, producătorul consacrat Sony şi-a făcut apariţia cu noi 3 modele de televizoare smart din clasa premium, respectiv 55X8005C, 55S8005C, precum şi 65S8005C. Sunt televizoare de ultimă generaţie, ce reuşesc să satisfacă orice capriciu în materie de calitate video/audio, design şi funcţionalitate. O să discutăm despre fiecare în parte, însă pentru astăzi am ales cel dintâi model enumerat mai sus, fiind şi cel mai accesibil dintre acestea.

Sony 55X8005C este un Smart Tv LED premium, cu o diagonală impresionantă, ce reuşeşte să oferă o calitate video/audio superioară, conferind totodată o eleganţă şi o modernitate excepţională. Cu siguranţă poate reprezenta o soluţie ideală pentru spaţiile mari, precum unui living sau unei sufragerii.

Desigur, modelul de faţă poate fi montat atât pe suportul acestuia distins din dotare, cât şi pe un suport Tv reglabil de perete, graţie compatibilităţii sale Vesa de 300x300mm. Puterea consumată de acesta este pe măsura dimensiunilor, respectiv cea de 110W.

La capitolul preţ, după cum spuneam şi mai sus, din această serie este cel mai avantajos model. Este comercializat de eMag la preţul online de 4.599 de lei (vezi pret actualizat).

Desgin-ul este la fel de premium, aşa cum ne-au obişnuit cei de la Sony. Rama din jurul ecranului este aproape inexistentă, lucru ce conferă un aer ultra modern. Este realizat integral din materiale de cea mai bună calitate, toată construcţia fiind de culoare neagră. Cântăreşte 18.4kg şi măsoară standard 1245 x 770 x 246 (W x H x D)mm cu stand şi 1245 x 730 x 80 (W x H x D )mm fără stand.

Acelaşi Smart Tv premium se regăseşte şi în stocul celor de la Cel, Altex şi evoMag.

Imagini cu Sony 55X8005C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul impresionant de 139 de centimetrii, respectiv de 55”, asigură o rezoluţie maximă de 3840 x 2160pixeli, într-un format 4K UHD. Este un display de calitate înaltă, ce garantează reproducerea unui conţinut excelent, atât video, cât şi audio, datorită caracteristicilor superioare de imagine, precum unghiul larg de vizibilitate, X-Reality PRO, 4K X-Reality PRO, ACE şamd.

Sunetul obţinut se datorează sistemului audio stereo Nicam/A2, compus din două difuzoare audio ce dezvoltă ambele o putere de 20W. Este capabil să genereze un sunet extrem de clar şi de puternic, fără gram de distorsiuni. Dacă totuşi se doreşte o experienţă audio superioară, se poate opta la un sistem audio extern.

Din dotarea acestuia nu lipseşte Slot-ul CI+ şi nici tuner-ul digital (DVB-C/DVB-T/DVB-T2/DVB-S/S2), amândouă fiind utile la recepţionarea posturilor Tv HD şi digitale, fără a mai fi util un alt mediabox sau decodor extern.

Desigur, nu lipseşte nici player-ul multimedia, ce permite redarea oricărui conţinut foto/video/audio direct de pe o unitate de stocare USB, precum HDD sau Stick de memorie.

Benficiind de sistemul de operare Android, asigură o funcţionalitate rapidă şi fluidă, asta în comparaţie cu modelele smart anterioare. Însă, pentru un plus de performanţă, ar fi ideală instalarea unui kit compus din tastatură şi mouse.

Conexiunea la internet se poate face atât prin LAN, respectiv cablu RJ-45, cât şi prin Wireless integrat.
Porturile de conectare pe care le deţine sunt: 4 x HDMI, 3 x USB 2.0, ieşire audio RCA, intrare video composite, ieşire audio digital optică, intrare Scart, minijack căşti (Jack 3.5mm), slot pentru card PCMCIA, composite IN (AV) şi conexiune Bluetooth.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Sony 55X8005C este un televizor smart din gama premium, ce se laudă cu un display impresionant, cu un design pe măsură şi cu o serie de funcţii şi specificaţii inteligente, ce asigură o funcţionalitate ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design distins
  • Android
  • 4k Ultra HD
  • Diagonala 139cm
Contra:
  • Fără 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.