Sony 55W808C Smart Tv, Full HD, 139cm

Sony este recunoscut ca fiind printre cei mai consacrați producători de electronice de calitate și accesibile. Ca și ceilalți producători, Sony vine cu o serie nouă de televizoare smart, extrem de performante, aspectuoase și cu prețuri de achiziție destul de bune.

Am ales din această serie 2015, modelul Sony 55W808C, un Smart Tv 3D ce vine conceput cu sistem Android. Pe lângă asta, se laudă cu numeroase funcții și tehnologii, ce duc la o funcționalitate mai bună și la o calitate video și audio ireproșabilă.

N-aș putea spune că este un model așa de accesibil, având prețul de achzitie de 5.199lei (Vezi preț actualizat), însă pot spune că prețul se justifică prin prisama design-ului și a specificațiilor de care dispune.

Cât despre construcție, se remarcă prin finisaje și elemente moderne, oferind un aspect ultra elegant. Are o greutate de doar 18Kg, o lățime de 123cm, o înălțime de 75cm și o adâncime de 21cm. Așadar, va fi ideal oriunde, montant pe perete ori pe standul său modern din dotare.

Imagini cu Sony 55W808C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca și consum, este un dispozitiv economic, asta mulțumită clasei A+, ce duce la un consum de energie electrică de doar 75W în timpul funcționării și de numai 0.5W în mod stand-by.

Este pus în lumină de către display=ul generos cu care vine echipat, un LED de 139cm, cu un aspect de 16:9 al imaginilor. Asigură o rezoluție de 1920 x 1080pix, într-un format Full HD, având ca și caracteristici de îmbunătățire următoarele: unghiul de vizibilitate de 178/178, Motion XR 1000, X-Reality PRO, Advanced Contrast Enhancer și True Cinema 24p.

La nivel audio, este dotat cu un sistem audio Nicam/A2, stereo cu o putere de 20W. Vine îmbunătățit de următoarele caracteristici de sunet, precum: S-Master, Dolby Digital Pulse, Dolby Digital Plus și Dolby Digital.

Pe partea de multimedia, pune la dispoziție conexiune la Web prin Wi-Fi și prin Rețea (Port RJ-45), plus o serie de conectiori: 4 porturi HDMI, un port Scart, o intrare component, 3 porturi USB 2.0, o intrare video, RF In și Slot CI+.

Mai beneficiază de player multimedia, de tuner digital, de Bluetooth, de control parental, de Wi-Fi Direct și de multe altele.

Acestea fiind spuse, dacă ești un utilizator de Smart Tv mai pretențios și îți dorești un televizor de calitate și performant, Sony 55W808C este modelul pe care îl cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • Ambilight
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala 139cm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.