Sony 50W755C – Smart Tv cu sistem Android și cu o diagonală generoasă de 126cm

Ține pasul cu noile tehnologii în materie de televizoare smart, bucurându-te de cele mai fidele calități video cât și audio, de cele mai aspectuoase design-uri și de cele mai atractive aplicații.

Sony 50W755C este un LED smart, ce provine din noua gamă de televizoare a anului 2015, un model atractiv, dotat cu cele mai noi tehnologii și funcții smart. Avem deaface cu un televizor inteligent echipat cu sistemul de operare Android, dotat cu un display imens, de 126 de centimetrii, cu Wi-Fi integrat și cu multe alte funcții avansate.

Poate că nu este un produs atât de accesibil pentru unii dintre noi, însă pentru cei pasionați de astfel de gadget-uri, prețul de achiziție de 3.449 de lei (vezi preț actualizat), este un cost corect și atrăgător.

Se bucură de aspect ultra modern, având la bază o construcție de calitate înaltă. Este un model distins, ce vine însoțit de un stand elegant. Cu tot cu acesta, cântărește numai 14.6Kg și măsoară 1116 x 691 x 191 (W x H x D )mm.

Regăsim același LED Smart și în oferta de televizoare a celor de la Altex.

Imagini cu Sony 50W755C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, prezintă un display extrem de generos, de 126 de centimetrii, ce beneficiază de un unghi larg de vizibiliatate, de 176/176 de grade și de un aspect al imaginii de 16:9. Tot odată, se laudă și cu un format Full HD al conținutului, la o rezoluție de 1920 x 1080p, plus cu o serie numeroasă de caracteristici de imagine, precum; X-Reality PRO, Advanced Contrast Enhancer, True Cinema 24p și Motionflow XR800.

Din punct de vedere audio, are la bază sistemul stereo Nicam/A2, format din două ieșiri de 2 x 10W. Și aici întâlnim câteva catacteristici de optimizare a sunetului, precum Dolby Digital Pulse, Dolby Digital Plus, Dolby Digital și Clear Phase Speaker.

În dotarea acestui smart Sony regăsim ca și conectori, 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare Scart, o intrare video, o intrare component, Slot CI+, RF În și Wi-Fi integrat.

Acestea fiind spuse, Sony 50W755C este un Smart Tv calitativ, ce prezintă o diagonală foarte generoasă și o serie numeroasă de funcții și tehnologii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala 126cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.