Sony 49X8309C – un televizor smart cu specificații de top și cu rezoluție 4K

După cum știm, de curând sistemul de operare Android a apărut și la noile televizoare smart, iar cei de la Sony sunt printre primi ce s-au adaptat acestei tehnologii.

Așadar, Sony 49X8309C este un model ce provine din gama de televizoare 2015, un Smart TV LED de calitate înaltă, dotat cu sistemul de operare Android. Este un gadget de 123 de centimetrii, ce asigură o rezoluție 4K.

Ca și preț, nu pot spune că este un model pentru toate buzunarele, însă pentru cei ce își permit, este un produs ce își merită fiecare leu în parte. Așadar, modelul de față se comercializează la prețul de 5.999lei (vezi preț actualizat).

Se remarcă printr-un design extrem de atrăgător, ce conferă o pată de eleganță excepțională. Acestei construcții aspectuoase, i se alătură un suport modern, pe care va fi montat device-ul. Cu totul, gadget-ul măsoară 1093 x 679 x 201 mm și cântărește în jur de 15Kg.

Același Smart Tv îl reîntâlnim și în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Sony 49X8309C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un ecran de 123 de centimetrii, un display generos, capabil să asigure un format Ultra HD (4K), la o rezoluție de 3840 x 2160pix. Ca și caracteristici ale acestui display excelent, ar fi aspectul imaginii de 16:9, unghiul de vizibilitate de 178/178 de grade, Motionflow XR 1000 și 4K X-Reality PRO.

Din punct de vedere audio, se descurcă excepțional, având la bază un sistem stereo Nicam/A2, format din două ieșiri de 20W. Caracteristicile acestui sistem audio, sunt: Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby Digital Pulse și S-Master.

Cât despre conectori, beneficiază de Slot CI+, de intrare video, de intrare component, de intrare Scart, de 4 x HDMI, de 3 x USB 2.0, de RF in, de wireless și de port Rj-45 pentru LAN.

Iar dacă dorești o vizibilitate mai bună, poți monta noul device pe perete, cu ajutorul unui suport Tv de perete A+ SP44T, reglabil, de 32″-55″, Negru.

În concluzie, Sony 49X8309C este un Smart Tv de ultimă generație, capabil să asigure cele mai bune calități video, cât și audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala 123cm
  • Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.