Sony 48WD650 – televizor inteligent din gama 2016, cu diagonala de 121cm

Sony 48WD650 reprezintă un model atractiv de Smart Tv, ce îşi face apariţia cu o diagonală impresionată, precum şi design-ul modern pe care îl poartă. Provine din generaţia televizoarelor smart din 2016, un model recent, echipat cu cele mai noi tehnologii şi funcţii revoluţionare, totul la un preţ foarte accesibil.

Avem de-a face cu un LED cu funcţie de monitor, asta în cazul în care vrei un conţinut mai de calitate şi mai generos, reprodus după calculator. Puterea consumată de acest televizor inteligent este de numai 58W, destul de puţin aş spune, vis-a-vis de display-ul generos pe care îl are.

În ciuda numeroaselor caracterisitici şi generaţiei recente din care provine, preţul de achiziţie este pe departe foarte avantajos, fiind astfel disponibil la eMag la doar 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu impresionează doar prin preţ şi caracteristici, ci şi prin design-ul ultra modern, cu finisaje şi elemente perfect definite. Construcţia acestuia este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 10.7kg şi măsoară standard cu suport 1092 x 683 x 235(W x H x D) mm, respectiv 1092 x 643 x 66(W x H x D ) mm fără suport.

Modelul de faţă este disponibil şi în magazinele online evoMag, Altex şi Flanco.

Imagini cu Sony 48WD650 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe ecranul generos de tip Direct LED, ce măsoară o diagonală de 121cm, se rulează conţinutul la o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080pixeli. Deţine o sumedenie de caracteristici avansate ce îmbunătăţesc calitatea imaginii, precum unghiurile largi de vizibilitate orizontal/vertical (176/176 de grade), aspectul de imagine de 16:9, setările modului de imagine (personalizat, cinema, viu, standard, sport, foto, joc, grafică), setările modului panoramic (zoom panoramic, subtitrare, complet, normal), modul panoramic auto şamd.

Funcţia X-Reality PRO ajută la reproducerea unui conţinut cursiv, cu cadre perfecte şi cu o claritate superioară.

La capitolul sunet, include sistemul audio Dolby Digital +, ce dezvoltă o putere maximă de 10W. La baza acestui sistem se regăsesc câteva funcţii superioare de sunet, precum Nicam/A2, Dolby Digital Pulse/Plus şi S-Master.

Tehnologia Motionflow XR are rolul de a păstra acţiuni intense, cu cadre fluide şi precise, indiferent de situaţie.

Prin intermediul player-ului multimedia integrat şi al portului USB, poţi reda orice conţinut doreşti, precum video/foto/audio, direct de pe unitate HDD sau stick de memorie.

Tuner-ul digital cu format DVB-C/DVB-T, împreună cu slot-ul pentru card de tip PCMCIA, ajută la recepţionarea canalelor Tv în format digital şi HD, fără a mai fi necesar decodorul sau mediabox-ul.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel deţine două porturi HDMI, două intrări Scart RGB, minijack căşti (3.5mm), două porturi USB 2.0, o ieşire audio digitală optică, o intrare HDCP, RF In, Audio In/Out, precum conexiune Wireless şi LAN (RJ-45).

Concluzie :

În concluzie, Sony 48WD650 este un televizor inteligent de ultimă generaţie, capabil să impresioneze prin numeroasele caracteristici şi tehnologii smart pe care le posedă, precum şi prin aspectul ultra modern pe care îl poartă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design modern
  • Diagonala 121cm
  • Funcţie de monitor
  • Gama 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.