Sony 48W705C – un device de calitate înaltă, aspectuos, cu diagonala generoasă de 121cm

LED Sony 48W705C este un televizor inteligent din gama 2015, dotat cu cele mai noi şi avansate tehnologii smart, oferind o eleganţă şi o modernitate excelentă.

Avem de-a face cu un Smart Tv de calitate foarte bună, echipat cu un display generos de 121 de centimetrii, având o putere de consum de doar 46W.

Din punct de vedere al preţului de comercializare, aş spune că este un televizor foarte accesibil, asta vis-a-vis de diagonala imensă şi de numeroasele tehnologii de care da dovadă. Astfel, îl găsim în stocul magazinului eMag la preţul de doar 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre partea tehnică, pot spune că are o greutate de numai 11.7Kg şi măsoară doar 1089 x 671 x 195 (W x H x D)mm, împreună cu suportul distins cu care vine la pachet televizorul.

Acelaşi televizor inteligent de la Sony, este comercializat şi de către magazinul online Altex.

Imagini cu Sony 48W705C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, se face evidenţiat printr-un display imens, de 121 de centimetrii. Este un ecran excelent, cu un unghi de vizibilitate de 178/178 de grade şi cu un aspect de imagine de 16:9. Are un format Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pix, având la bază câteva tehnologii de optimizare a calităţii video, precum: Motionflow XR 200, X-Reality PRO şi 24p True Cinema.

Din punct de vedere audio se descurcă la fel de bine, astfel vine echipat cu un sistem audio stereo Nicam/A2, de 2 x 10W, îmbunătăţit prin următoarele tehnologii superioare de sunet: S-Master, Dolby Digital, Clear Phase Speaker, Dolby Digital+ şi Dolby Digital Pulse.

Cât despre conectori, dispune de 4 porturi HDMI, de Scart, de intrare video, de intrare component, de 2 porturi USB 2.0, de Slot CI+, de RF In, de port RJ-45 (Reţea) şi de Wireles incorporat.

Modelul de faţă este unul ce acceptă montarea pe perete, astfel cu ajutorul unui suport TV SP44T, de tip reglabil, de 32”-55”, vei putea monta device-ul oriunde doreşti.

Acestea fiind spuse, Sony 48W705C este un televizor smart de calitate înaltă, accesibil şi modern, ce beneficiază de o diagonală super generoasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 121cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.