Sony 48W605

Și de această dată brand-ul de renume, Sony ne surprinde cu un model nou de televizor, conceput în 2014, dotat cu un ecran LED cu o diagonală generoasă și cu multe alte specificații uimitoare.

Smart Tv Sony 48W605 vine pregătit să ofere o experiență video și audio excelentă, grație specificațiilor de ultimă generație pe care le posedă.

Putem spune că excelează și la capitolul design, fiind simplu dar totodată elegant, cu detalii bine finisate. Rama ce înconjoară display-ul este foarte subțire și elegantă, aproape insesizabilă, astfel încât imaginea să pară mai mare. Construit din materiale foarte calitative, nu cântărește mai mult de 10Kg, măsurând în jur de 1086 x 675x 181 (W x H x D)mm cu stand.

Prețul acestui Smart Tv Sony 48W605 este de 2.799lei(vezi preț actualizat), un preț corect dacă luăm în considerare specificațiile revoluționare ale acestuia.

IMAGINI CU Sony 48W605 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Bucură-te de imagini clare, dinamice și foarte naturale, pe noul LED cu diagonala de 121cm și cu o rezoluție Full HD de1920x1080pixeli. Calitatea superioară a imaginii mai este îmbunătățită și de numeroase caracteristici superioare precum LED Motion Mode, Super-resolution for Game Mode, Intelligent Picture Optimizer și multe altele.

De la transmisiile TV și redare de pe Blu-ray Discs, la clipuri video redate de pe orice alt device sau de pe internet, calitatea excelentă va fi aceeași întotdeauna. Mulțumită motorului unic de procesare de la Sony, ce analizează, rafinează și curăță imaginile, astfel în final să reproducă cele mai bune imagini Full HD.

Și la capitolul sunet se descurcă foarte bine, grație tehnologiei Clear Audio+. Aceasta reglează în mod automat sunetul televizorului, obținând o experiență uimitoare, cu un sunet surround, clar, puternic și distinct.

Vizionează orice conținut dorești de pe smartphone pe televizor. Transferă prin wireless clipuri video, fotografii sau aplicații ori conectează-te prin MHL prin cablu și încarcăți telefonul atunci când partajezi.

Conectează-ți gadget-ul la internet cu ajutorul rețelei RJ-45 sau al Wireless-ului integrat. Iar atunci când dorești să îți conectezi televizorul la alte dispozitive ai la îndemână mai multe porturi de conexiuni, precum: 4 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, intrare SCART(RGB), intrare component, intrare video composite, ieșire audio digitală, Slot CI+ și minijack căști.

Pe partea de control, beneficiezi de o telecomandă cu touch On-Flick Entertainment, prin intermediul cărei poți accesa mai rapid conținutul doar prin atingere.

În cazul în care spațiul din locuința ta nu este așa de generos pe cât ți-ai fi dorit, îți poți îndrepta atenția către un suport tv reglabil pe care îl poți monta cu ușurință pe perete, astfel te vei bucura de spațiu, eleganță și de o vizualizare mult mai bună.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart TV
  • Clear Phase Speaker
  • LED Motion Mode
  • Face Area Detection
  • Super-resolution for Game Mode
  • Player multimedia integrat
  • One-Flick entertainment
  • Advanced Auto Volume

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.