Sony 48R550C – un Smart Tv generos şi distins, cu funcţii şi tehnologii avansate

LED Sony 48R550C este un televizor smart, ce provine din gama 2015, un model atrăgător, din punct de vedere al aspectului, cât şi al specificaţiilor pe care le deţine.

Aveam de-a face cu un Smart Tv generos, vis-a-vis de diagonala de care dispune, ce are o putere consumată de 46W, beneficiind de player multimedia incorporat şi de tuner digital DVB-T/C.

În privinţa costului de achiziţie, pot spune că este un televizor foarte convenabil, astfel este pus în vânzare de către eMag la preţul de numai 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Se face atagator prin finisajele şi elementele moderne de care dispune, oferind oricărei locuinţe o pată de culoare. Odată cu noul Smart Tv vine şi un stand distins, pe care se va sprijinii device-ul, astfel cu totul cântăreşte aproximativ 11Kg şi măsoară numai 1089 x 672 x 201(W x H x D) mm.

Acelaşi televizor smart din seria R550 de la Sony îl reîntâlniţi şi în ofertele magazinelor online Flanco şi Altex.

Imagini cu Sony 48R550C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, dispune de un display generos, cu diagonala de 121 de centimetrii. Este un ecran Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pix, ce are un aspect de imagine de 16:9, un unghi de vizibilitate e 178/178grade şi câteva caracteristici de optimizare a imaginilor, precum True Cinema 24p, Advanced Contrast Enhancer şi Motionflow XR 100.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere audio, astfel beneficiază de un sistem Nicam/A2, de 2 x 5W. Este un sistem audio stereo, îmbunătăţit prin următoarele caracteristici avansate audio: Dolby Pulse, Dolby Digital +, S-Master şi Dolby Digital.

Ca şi conectivitate, se bucură de două porturi HDMI, de intrare Scart, de intrare component, de două intrarei USB 2.0, de Slot CI+, de Analog Audio In, de Digital Audio Out, de RJ-45 şi de Wi-Fi incorporat.

Dacă optezi la montarea dispozitivului pe perete, atunci ai nevoie de un suport Tv A+ SP44T (32inch-44inch), de tip reglabil.

În concluzie, Sony 48R550C este un Smart Tv premium, cu o diagonală generoasă şi cu un aspect ultra modern, ideal în orice living spaţios.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 121cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.