Sony 43X8309C, Ultra HD, 108cm

Fii întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii și apariții electronice, ce îți îmbunătățesc experiența de utilizare, prin intermediul celor mai noi tehnologii revoluționare.

De accea, pentru review-ul de astăzi, am ales un Smart Tv de ultimă generație, un model din gama 2015, care cu siguranță vă va surprinde cu funcțiile și specificațiile sale recente. Sony 43X8309C este un LED echipat cu tehnologia Android, ce se face remarcat printr-o diagonală generoasă și prin rezoluția 4k. Se bucură de foarte multe funcții și tehnologii, ce duc la îmbunătățirea gradului de funcționalitate, dar și la optimizarea calităților video și audio.

Cât despre costul de achiziție, nu aș putea spune că este așa de accesibil, însă prețul de 4.799lei (vezi preț actulizat) este justificat până la ultimul bănuț prin intermediul calităților sale numeroase.

Prezintă finisaje extraordinar de aspectuase și de moderne, conferind un strop de eleganță oricărei încăperi. În dotarea acestuia, ia parte un suport de sprijin pentru device, un stand modern, ce completează aspectul atrăgător. Cu totul, cântărește în jur de 12Kg și măsoară numai 961 x 604 x 189 mm.

Același televizor Smart, îl regăsim și în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini Sony 43X8309C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Digonala display-ului din dotare, măsoară 108cm, având un unghi de vizibilitate de 178/178 grade și un aspect de 16:9. Asigură un format Utra HD (4K) la o rezoluție de 3840 x 2160cm, fiind îmbunătățit de numeroase caracteristici superioare de imagine, precum: Motionflow XR 1000 și 4K X-Reality PRO.

Sunetul este asigurat de către două ieșiri de 2 x 10W, înglobate în sistemul NICAM/A2, îmbunătățite la rândul lor de: S-Master, Dolby Digital Plus, Dolby digital, Dolby Digital Pulse și Clear Phase Speaker.

Conexiunea la internet este asigurată de Wi-Fi-ul integrat sau de portul RJ-45 pentru Rețea. Cât despre conectori, dispune de Scart, de Slot CI+, de o intrare component, de o intrare video, de 3 x USB 2.0, de RF In și de 4 x HDMI.

Acestea fiind prezentate, Sony 43X8309C este un Smart Tv Ultra HD, ce asigură un conținut de o calitate ireproșabilă video, cât și audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Gama 2015
  • Android
  • Diagonala 108cm
  • 4K
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.