Sony 43W808C – un Smart Tv performant și atractiv de 108cm

Tot din gama de televizoare smart 2015, aparține și noul model Sony, un LED cu performanțe înalte și cu un design extrem de plăcut și aspectuos.

Sony 43W808C este un Smart Tv de 108 centimetrii, ce se laudă cu sistemul Android, un sistem adaptat foarte recent și la televizoare. La prima vedere impresionează prin finisaje moderne și elegante, ce conferă un lux extraordinar. Acordând mai multă atenție, observăm că se bucură de cele mai noi tehnologii smart, astfel încât să asigure cele mai bune calități video, cât și audio.

La nivel de cost, nu pot spune că este un gadget scump, vis-a-vis de specificațiile avansate ale acestuia. Așadar, modelul de față îl poți achiziționa de la eMag, cu prețul de 3.399lei (vezi preț actualizat).

Așa cum am spus, impresionează printr-un aspect ultra modern, elegant și extrem de plăcut. Alături de această construcție modernă, stă un suport elegant, care împreună cu acesta măsoară 962 x 602 x 179 mm și cântărește numai 11.8Kg.

Același gadget Sony îl întâlnim și în magazinul online Altex.

Imagini cu Sony 43W808C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aveam deaface cu un display de 108 centimetrii, cu un unghi de vizibilitate de 178/ 178 de grade și cu un aspect al conținutului de 16:9. Asigură o rezoluție Full HD la 1920 x 1080pixeli, beneficiind de următoarele specificații de imagine: Advanced Contrast Enhancer, Motionflow XR 1000, X-Reality PRO și True Cinema 24p.

La nivel audio, găsim un sistem integrat Nicam/A2, cu o putere de 20W, îmbunătățit de tehnologiile: Dolby Digital Pulse, Clear Phase Speaker, Dolby Digital Plus, S-Master și Dolby Digital.

Ar fii de specificat că dispune de Wi-Fi integrat, de Bluetooth și de port RJ-45 pentru LAN, plus de o serie bună de conectori, precum: Slot CI+, RF In, o intrare video composite, o intrare component, patru porturi HDMI, o intrare Scart și trei porturi USB 2.0.

Se bucură de player multimedia integrat, de tuner digital, de diverse aplicații, de browser Web, de Wi-Fi direct, de oglindire a ecranului și așa mai departe.

Crează-ți o atmosferă perfectă, asemănătoare celei de cinematograf, achiziționând un sistem audio Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100 la un preț de ofertă.

Acestea fiind spuse, modelul Sony 43W808C asigură un nivel superior de performanțe, conferind un lux extraordinar locuinței tale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala display 108cm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.