Sony 43W756C – Smart Tv elegant și modern

Sony 43W756C este un alt nou televizor inteligent cu tehnologia Android, ce și-a făcut de curând apariția pe piața Smart Tv-urilor. Aveam deaface cu un LED de 108 centimetri, din gama 2015, un televizor atractiv și performant, ce conferă o eleganță excelentă prin aspectul său ultra modern.

Cu noul Smart Tv veți redescoperi fiecare detaliu din conținutul afișat pe diagonala generoasă, în același timp bucurându-vă de un sunet de calitate superioară.

Cât despre cost, un astfel de device se poate achiziționa la prețul de 3.199lei (vezi preț actualizat) din oferta celor de la eMag. Pot spune că este un preț avantajos și corect, luând în considerare specificațiile smart și diagonala generoasă de care se bucură.

Aspectul ce îl recomandă, este unul elegant și modern, prezentând cele mai bune finisaje. În dotarea acestuia, regăsim și un stand elegant, care cu totul măsoară doar 962 x 602 x 179 mm, cântărind în jur de 11Kg.

Același Smart Tv îl întâlnim și în oferta magazinului online Altex.

Imagini Toshiba 40T5435DG :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am spus, se remarcă printr-un LED generos, de 108 centimetri. Dispune de un unghi de vizibilitate de 178/178 grade și de un aspect de 16:9. Calitatea conținutului va fi la o rezoluție de 1920 x 1080, într-un format Full HD, fiind optimizată prin următoarele caracteristici superioare: Advanced Contrast Enhancer, Motionflow XR 800, X-Reality PRO și True Cinema 24p.

Se bucură de sistemul audio Nicam/A2, un sistem audio stereo, de 2 x 10W, ce asigură o calitate a sunetului excelentă. Totodată, dispune și de o serie de specificații avansate de sunet, ce optimizează calitatea, precum: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse și Clear Phase Speaker.

Ca și conectori, pune la dispoziție trei porturi USB 2.0, patru porturi HDMI, RF In, un port Scart, o intrare component, o intrare video Slot CI+ și conexiunea la internet prin Wireless integrat.

Acestea fiind spuse, dacă vrei o calitate video și audio ireproșabilă din partea noului tău Smart Tv, atunci modelul Sony 43W756C este cel mai potrivit.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala de 108cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.