Sony 40WD650 – Smart Tv de 102cm cu rezoluţie Full HD, distins şi accesibil

Sony 40WD650 reprezintă o variantă recentă de Smart Tv, un model din gama 2016, ce poate fi o alegere perfectă pentru toţi utilizatorii ce caută să se bucure de o experienţă de vizualizare excelentă, de o funcţionalitate ireproşabilă şi de un design pe măsură.

Pune la dispoziţie un ecran generos, de pe care poţi urmări conţinutul preferat la o calitate superioară, direct din livingul spaţios al casei tale. Deţine numeroase funcţii smart, ce îl fac capabil să asigure o navigare corectă şi rapidă pe internet.

Este un LED ce acceptă şi rolul de monitor, astfel în situaţia în care doreşti un afişaj mai generos şi mai de calitate, poţi conecta device-ul la desktop sau Pc. Puterea consumată de acesta nu depăşeşte 48W, ceea ce înseamnă un consum foarte redus.

Televizorul de faţă este disponibil la eMag la preţul avantajos de achiziţie de doar 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, se evidenţiază prin finisaje moderne şi elegante, ce pun în valoare display-ul generos. Construcţia este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 8.1kg şi măsoară standard 924 x 589 x 212(W x H x D) mm cu stand, respectiv 924 x 549 x 66(W x H x D) mm fără stand. Pe lângă faptul că poate fi montat pe suportul modern al acestuia, da foarte bine montat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv, care se achiziţionează separat de televizor.

Acelaşi Smart Tv din 2016 este disponibil şi în magazinele online Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Sony 40WD650 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Japonezii au echipat noul televizor inteligent Sony cu un display generos de 102cm, de tip Direct LED. Are o rezoluţie maximă de 1920x1080p, la un format Full HD, ceea ce asigură un conţinut de înaltă definiţie. Raportul de aspect imagine este de 16:9, iar unghiurile de vizibilitate atât pe orizontal, cât şi pe vertical sunt destul de largi, respectiv de 178 / 178 grade. Pe lângă cele specificate mai sus, se laudă şi cu o serie diversificată de caracteristici, precum True Cinema 24p, Advanced Contrast Enhancer, X-Reality PRO, Motionflow XR 200Hz, Scene Select şi lista continuă.

În ceea ce priveşte sunetul, vine dotat cu sistemul Dolby Digital Plus, ce dezvoltă o putere maximă de 10W. Deţine şi o listă de caracteristici avansate de sunet, cum ar fi S-Master, Nicam/A2, Digital Plus/Dolby Pulse şi Dolby Digital/Dolby. Acestea ajută la redarea unui sunet stereo, clar şi puternic, completând perfect experienţa de utilizare a acestui Smart Tv. În cazul în care se vrea o experienţă audio superioară, se poate opta pentru un sistem audio sau pentru un soundbar.

Ca şi conectivitate, dispune de Wireless şi de LAN (port RJ-45), precum şi de Scart RGB x 2, de USB 2.0 x 2, de minijack căşti, de HDMI x 2, de Audio In, de Audio Out şi de ieşire audio digitală.

Cu ajutorul slotului pentru card de tip PCMCIA şi a Tuner-ului digital cu format DVB-T/DVB-C, recepţionarea canalelor Tv în format HD şi digital, se va realiza fără a mai fi nevoie de un alt mediabox sau decodor extern.

Din dotările televizorului nu putea lispi nici player-ul multimedia integrat, caracteristică ce permite redarea conţinutului, indiferent de format, direct de pe unitate HDD sau stik USB de memorie.

Concluzie :

În concluzie, Sony 40WD650 este un televizor Smart din generaţia 2016, capabil să asigure o calitate superioară atât video, cât şi audio, conferind în acelaşi timp locuinţei un aer elegant şi modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design distins
  • Diagonala 102cm
  • Funcţie de monitor
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.