Sony 40W705C – deţine funcţii şi tehnologii smart, remarcându-se printr-un exterior ultra modern

Sony 40W705C este un Smart Tv accesibil şi avantajos, ce se remarcă printr-un aspect ultra distins, capabil să ofere cele mai bune calităţi video, cât şi audio.

Discutăm despre un LED atractiv, din seria 2015, un device de calitate, ce vine echipat cu tuner digital (DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2) şi cu player multimedia incorporat.

Ca şi cost, este un televizor extrem de avantajos şi convenabil, astfel se poate procura din stocul eMag, cu preţul de numai 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, cât şi estetice, se face plăcut printr-un design modern, având la baza finisaje excepţionale. Cu tot cu suport, măsoară 924 x 579 x 179(W x H x D) mm şi cântăreşte doar 9.1Kg, având o putere consumată de numai 44W.

Acelaşi televizor inteligent Sony se poate procura şi din ofertele magazinelor online Flanco şi Altex.

Imagini cu Sony 40W705C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aveam de-a face cu un display de 102 centimetrii, capabil să redea imaginile într-un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pix. Are o vizibilitate de 178/178 de grade, un aspect de imagine de 16:9 şi o listă de caracteristici de optimizare a calităţii video, precum: True Cinema 24p, X-Reality Pro şi Motionflow XR 200.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere audio, astfel beneficiază de un sistem stereo Nicam/A2, compus din două ieşire de 10W. Sunetul obţinut este îmbunătăţit prin următoarele caracteristici avansate audio, ca: Dolby Digital+, Dolby Digital Pulse, Dolby Digital, S-Master şi Clear Phase Speaker.

Pe partea de conectivitate, dispune de o intrare Scart, de o intrare component, de o intrare video composite, de 4 porturi HDMI, de 2 porturi USB 2.0, de Slot CI+, de RF In, de port RJ-45 (Reţea) şi de Wi-Fi incorporat.

Bucură-te cu adevărat de o vizualizare excepţională, monatand televizorul cel nou pe perete, cu ajutorul unu suport Tv SPB221 A+, de 13inch – 42inch, de tip reglabil.

În concluzie, Sony 40W705C este un televizor smart performant şi elegant, reprezentând varianta ideală în sufrageria oricărei locuinţe moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 102cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.