Smart Tv LED Sony 40W605

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Și de această dată vom discuta despre un model de televizor nou, performant și foarte atrăgător ca design, dar și ca preț.

Prețul acestui Smart Tv Sony 40W605 la data de 26-09-2014 era de aproximativ 2.000lei (vezi preț acualizat), un preț corect aș spune.

Noul Smart Tv Sony 40W605 conceput în 2014 vine dotat cu o varietate de specificații revoluționare, ce îl fac pregătit să răspundă tuturor cerințelor tale extrem de rapid și fluent.

Bucură-te de o pată de eleganță în locuința ta, grație design-ului modern, perfect prelucrat chiar și până la cele mai mici detalii.

Imagini cu Sony 40W605 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Lasă-te captivat de rezoluția excelentă Full HD de 1920x1080p a display-ului LCD, cu diagonala de 102 cm și un aspect al imaginii de 16:9. Detaliile clare ale imaginilor reproduse sunt datorate caracteristicilor revoluționare de imagine, precum LED Motion Mode, Intelligent Picture Optimizer, X-Reality PRO și multe altele.

Experiența audio incredibilă se datorează tehnologiei ClearAudio+, de la Sony. Aceasta setează automat sunetul redat prin cele două difuzoare de 2x8W, astfel calitatea audio va fi foarte superioară, clară și nedistorsionată.

În cazul în care ești pasionat de fotbal, cu noul Mod Fotbal vei rămâne captivat de o atmosferă inedită chiar la tine acasă. Așadar, imaginile vor fi viu colorate iar sunetul va fi reglat în mod automat, astfel încât să te bucuri de un sunet multi-surround, puternic și extrem clar.

Dispozitivul de față îți oferă posibilitatea de a partaja conținut preferat pe generosul display de 102cm, prin intermediul wireless-ului sau prin cablu. Așadar printr-o apăsare de buton, vei viziona fotografii, filme sau clipuri video.

Conectează-ți noul Smart tv la internet, prin intermediul rețelei(RJ-45) sau prin Wi-Fi. Astfel navighează pe site-uri de socializare sau chiar vizualizează un clip video de pe Youtube.
Iar pentru a realiza conexiunile între device-uri ai la dispoziție 4 porturi HDMI, o intrare SCART, o intrare component, o intrare video composite, o ieșire audio digitală și 2 porturi USB 2.0.

Desigur din dotarea acestuia nu lipsește tuner-ul digital (DVB-T/T2/C/S/S2), pe care îl poți utiliza la recepționarea posturilor Tv digitale sau HD, fără a mai fi nevoie de un decodor sau mediabox.

Cu dimensiuni foarte minimaliste de doar 926 x 556 x 89 (W x H x D )mm și o greutate de 7.9Kg, poate fi așezat fără probleme pe suportul acestuia elegant pe care îl posedă. În cazul în care camera unde va fi amplasat TV-ul nu este foarte mare, poți opta pentru un suport Tv de perete reglabil, așadar pe lângă spațiul economisit te bucuri și de o vedere mai bună.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • Full HD
  • Diagonala de 102cm
  • LED
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.