Sony 40R550C – un televizor smart atractiv, modern şi accesibil, cu diagonala de 102cm

Sony 40R550C este un televizor smart din gama de device-uri 2015, un model atractiv, echipat cu funcţii şi tehnologii foarte interesante, evidenţiindu-se printr-un design ultra modern.

Avem de-a face cu un LED de 102cm, ce provine dintr-o categorie de Smart Tv foarte bine echipate la toate capitolele, astfel încât să asigure o funcţionalitate ireproşabilă şi cele mai bune conţinuturi video, cât şi audio.

Cât despre preţ, aş spune că este foarte avantajos şi accesibil, vis-a-vis de funcţiile smart ale televizorului. Ei bine, un astfel de LED smart se poate achiziţiona din oferta eMag cu numai 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, se face atrăgător prin aspectul său modern şi elegant. Ca şi trăsături, măsoară numai 924 x 580 x 166(W x H x D) mm şi cântăreşte doar 8.7Kg, cu tot cu standul ce vine la pachet odată cu televizorul.

Imagini cu Sony 40R550C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, televizorul de faţă vine echipat cu un ecran de 102cm, ce are un aspect de imagine de 16:9 şi un unghi de vizibilitate de 178/178 grade. Reproduce imaginile într-un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pix, fiind optimizat prin următoarele caracteristici superioare de imagine: True Cinema 24p, Motionflow XR 100 şi Advanced Contrast Enhancer (ACE).

Cât despre partea audio, pot spune că se descurcă la fel de bine, fiind echipat cu un sistem audio NICAM/A2, format din două ieşire de 10W. Calitatea obţinută este îmbunătăţită prin următoarele caracteristici avansate de sunet, precum Dolbu Digital+, Dolby Digital şi Dolby Pulse.

Din punct de vedere al conectivităţii, se laudă cu două porturi USB 2.0, cu intrare Scart, cu trei porturi HDMI, cu intrare component, cu Slot CI+, cu RF In şi cu conexiunile la internet prin Reţea şi Wi-Fi Integrat.

Optează la o vizualizare de calitate, achiziţionând un suport Tv de perete, de tip reglabil, SPB221, de 13”-42”.

În concluzie, Smart Tv Sony 40R550C este un LED de calitate înaltă, performant şi accesibil, ideal în orice living distins.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 102cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.