Sony 40R550 – un televizor smart, calitativ cu rezoluție Full HD

Pe lângă ultimele modele de televizoare inteligente, cu Android, cei de la Sony vin și cu câteva modele ceva mai accesibile, însă cu funcții asemănătoare.

Sony 40R550 este un Smart Tv tot din gama 2015, un LED atractiv, ce prezintă un aspect ultra modern și o diagonală destul de generoasă. La interior ascunde componente de generație recentă, astfel încât este capabil să garanteze o funcționalitate excepțională și cele mai bune calități video și audio.

Cât despre preț, așa cum am specificat mai sus, este un model ceva mai accesibil decât ultimele modele cu Android, așadar modelul de față este comercializat de către eMag la prețul excelent de 1.999 de lei (vezi preț actualizat).

Prezintă un aspect modern și elegant, conceput din cele mai calitative componente. La pachet, device-ului i se alătură și un suport distins, pe care va putea fi montat gadget-ul, asta în situația în care nu dorești să îl montezi pe perete. Împreună cu acesta, construcția cântărește în jur de 8.7Kg și măsoară 924 x 580 x 166 (W x H x D ) mm.

Același televizor smart Sony îl regăsim și în ofertele magazinelor online Flanco și Altex.

Imagini cu Sony 40R550 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de un conținut perfect, din punct de vedere video, grație LED-ului din dotare, de 102 centimetrii. Aveam deaface cu un display Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, ce are un unghi de vizibilitate destul de larg, de 178/178 de grade, un aspect al imaginii de 16:9 și câteva caracteristici de optimizare al conținutului, precum Advanced Contrast Enhancer, Motionflow XR 100 și True Cinema 24p.

Din punct de vedere audio, se descurcă la fel de bine, având integrat un sistem audio Nicam/A2. Este un sistem stereo, cu putere de 10W, ce vine îmbunătățit prin tehnologiile S-Master, Dolby Digital, Dolby Pulse și Dolby Digital Plus.

În dotarea acestuia, mai regăsim un port Digital Audio Out, Analog Audio In, HDMI x 2, Scart, USB 2.0 x 2, RF In și o intrare component. Totodată, se laudă și cu conexiunile la internet prin cablu RJ-45 și prin Wireless.

Dacă îți dorești o vizualizare mai bună și mai mult spațiu în locuință, poți opta la un suport Tv de perete A+ SP44T, reglabil, de 32″-55″, pe Negru.

Acestea fiind spuse, Smart Tv Sony 40R550 este un model atractiv, destul de accesibil și modern, ideal în orice locuință elegantă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 102cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.