Sony 40R450C – un televizor subţire, modern şi elegant, cu un raport preţ-calitate excelent

Sony 40R450C este un non Smart Tv atractiv şi generos din punct de vedere al diagonalei, un televizor potrivit perfect spaţiilor mari şi moderne.

Avem de-a face cu un LED al acestui an, echipat cu player multimedia incorporat şi cu tuner digital DVB-T/C, ce are o putere de consum de doar 45W.

Vis-a-vis de preţ, este un device destul de avantajos, ce este comercializat de către magazinul eMag cu preţul de oferta de 1.666 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un design ultra modern, realizat prin finisaje şi elemente perfect definite.
Ce ţine de caracteristicile tehnice, ar fii de specificat că are o greutate de aproximativ 8.7Kg şi măsoară 924 x 546 x 65(W x H x D )mm fără suport şi 924 x 580 x 166(W x H x D )mm cu suport.

Regăsim acelaşi televizor modern şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Sony 40R450C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al capitolului video, se prezintă cu un display Full HD, de 102 centrimetrii, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli. Ca şi caracteristici, se bucură de un unghi larg de vizibilitate, de 178/178 de grade, de un aspect de imagine de 16/9 şi de câteva tehnologii de optimizare a calităţii video, precum: Advanced Contrast Enhancer, True Cinema 24p şi Motionflow XR 100.

Nivelul audio este reprezentat de către sistemul stereo Nicam/A2, compus din două ieşiri audio de 10W. Acesta este optimizat printr-o serie de caracteristici superioare de sunet, ca: Dolby Pulse, Dolby Digital, S-Master şi Dolby Digital+.

Din punct de vedere al conectivităţii, beneficiază de Slot CI+, de două porturi HDMI, de un port USB 2.0, de analog audio în, de digital audio out, de Scart şi de o intrare component.

În cazul în care preferi să ai o vizibilitate de la înălţime, poţi monta televizorul pe un suport Tv de perete reglabil SPB221 A+, de 13 inch-42inch.

În concluzie, Sony 40R450C este un televizor modern şi de calitate, ce asigură o imagine excelentă şi un sunet pe măsură, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate excepţional.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 102cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.