Sony 40R450 – televizor modern şi elegant, cu specificaţii bune

Sony 40R450 este un non-Smart Tv, din gama 2014 ce reușește să impresioneze prin design elegant, printr-un preț foarte accesibil, dar și prin performanțe video și audio destul de bune.

Se laudă cu o serie de specificații video și audio excelente, ce vor oferii un divertisment excepțional întotdeauna.

Acestea fiind spuse, un astfel de televizor Sony, ce se bucură de o serie de specificații asemănătoare unui Smart TV, se regăsește la un preț extrem bun, de doar 1.499lei (Vezi preț actualizat).

După cum spuneam, se evidențiază printr-un aspect modern, ce prezintă detalii și finisaje elegante, astfel încât să confere oricărei locuințe o pată de eleganță perfectă. Cântărește doar 7.4Kg și măsoară undeva la 926 x 584 x 175 mm, dimensiuni ce iau în calcul și standul acestuia modern din dotare.

Acelaşi televizor se poate achiziţiona şi din magazinele online de specialitate Flanco, evoMag şi Altex.

Imagini cu Sony 40R450 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezentând partea video a acestui Tv, remarcăm un display generos, de 102cm, cu un aspect al imaginilor de 16:9. Beneficiază de o rezoluție de 1920 x 1080pixeli și de un format Full HD, însă îi mai stau la bază și o serie de specificații speciale ce îmbunătățesc calitatea conținutului reprodus, precum: Clear Resolution Enhancer, Motionflow XR 100, Advanced Contrast Enhancer și 24p True Cinema.

Capitolul audio se face remarcat printr-un sistem Nicam/A2 Stereo, ce vine compus din două ieșiri stereo de 2 x 8W. Și la nivelul audio se regăsesc câteva caracteristici avansate de sunet, ca: S-Master, Clear Phase Speaker, Dolby Digital Plus, Dolby Digital și Dolby Digital Pulse.

Ca porturi și conexiuni pe partea de conectivitate, beneficiază de: două porturi HDMI, un port USB 2.0, o ieșire audio digitală, un port Scart, o intrare component și o intrare video composite.

Alte caracteristici speciale de care dispune acest Tv Sony, ar fi Multiple Language Display, USB Play (FAT16, FAT32, exFAT and NTFS file systems), Parental Control, BRAVIA Sync și USB HDD Recording.

În concluzie, Sony 40R450 este un televizor destul de bun, ce oferă o calitate excepțională video cât și audio, plus un design ultra modern.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Full HD
  • Diagonala de 102cm
  • Player multimedia
  • Tuner digital
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.