Sony 32WD600 – Smart Tv din generaţia 2016, modern, performant şi accesibil

Începutul de an 2016 vine cu o serie numeroasă de televizoare smart accesibile din partea brand-ului consacrat Sony. Producătorul a lansat o serie atractivă marca Bravia, foarte plăcute ca şi aspect şi extrem de performante ca şi specificaţii.

Sony 32WD600 provine din această gama Bravia, un televizor inteligent cu funcţii şi specificaţii smart, totul într-un design ultra modern, de ultimă generaţie. Se pare a fi o variantă mai mult decât potrivită camerelor standard de apartament, conferind un aer plăcut şi distins.

Pe lângă faptul că este un Smart Tv atractiv, poate fi utilizat şi pe post de monitor la Pc, în cazul în care vrei să beneficiezi de o calitate mai superioară a conţinutului.

Are la bază tehnologia avansată MotionFlow XR, funcţie ce asigură menţinearea unei acţiuni uniforme. Graţie acesteia, te vei bucura de detalii clare şi cursive, chiar şi în acţiunile de mişcare foarte rapidă.

În ciuda funcţiilor premium şi al design-ului distins, preţul de achiziţie este pe cât se poate de avantajos. Astfel, magazinul online eMag comercializează device-ul de faţă la preţul de doat 1.499 de lei (vezi preţ actualizat). În acest preţ este inclus transportul şi garanţia de 2 ani. Oferă posibilitatea extinderii garanţiei cu până la 12-24 luni, desigur contracost.

Se prezintă foarte bine şi la exterior, fiind realizat din materiale de calitate foarte bună, construcţia fiind de tip slim. Vine la pachet cu stand pentru montarea pe masă, însă beneficiază şi de compatibilitate Vesa, ceea ce înseamnă că poate fi montat şi pe perete, pe un suport TV, care desigur se achiziţionează separat.

Puterea consumată de acest televizor este de doar 35W, cam pe jumătate decât ar consuma un bec clasic de 60W. Pe partea tehnică, ar fi de spus că are o greutate de 5.2kg şi că măsoară standard 735 x 481 x 174(W x H x D ) mm cu suport şi 735 x 446 x 66(W x H x D ) mm fără suport.

Acelaşi Smart Tv din gama 2016 se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Sony 32WD600 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul de tip Direct LED măsoară o diagonală de 80cm, având o rezoluţie maximă HD la 1366 x 768pixeli. Este un display calitativ, cu aspect de imagine de 16:9, cu unghi de vizibilitate de 176 de grade din toate părţile şi cu o serie numeroasă de caracteristici de imagine, precum Scene Select, CineMotion/Mod Film/Cinema Drive, Mod panoramic auto, setări pentru PC pentru mod panoramic şamd.

Din punct de vedere audio, vine dotat cu sistemul Dolby Digital + ce dezvoltă o putere de 10W. Putearea fiind raportată la diagonală televizorului, aş spune că este destul de suficientă, însă pentru doritorii de experienţe audio superioare, se poate opta pentru un sistem audio 5.1.

Vine echipat cu tuner digital DVB-C şi DVB-T, ce ajută la recepţionarea canalelor Tv digitale şi HD, fără a mai fie nevoie de un alt mediabox sau decodor extern.

Nelipsitul player multimedia integrat, este util la redarea directă a conţinutului foto/video/audio de pe unitate HDD sau stick de memorie, ce sunt conectate la porturile USB ale Tv-ului.

În ceea ce priveşte conectivtiatea, beneficiază de Wireless integrat şi de LAN, precum şi de intrare HDCP, de ieşire audio digitală, de HDMI (2), de USB 2.0 (2), de minijack căşti, de RF In şi de Scart RGB (2).

Concluzie :

Concluzionând, Sony 32WD600 este un Smart Tv de ultimă generaţie, respectiv gama 2016, foarte accesibil ca şi preţ de achiziţie. Este extrem de atractiv ca şi aspect, cât şi ca performanţe, fiind foarte uşor de integrat în orice încăpere.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Diagonala 80cm
  • Funcţie de monitor
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.