Sony 32W705C – un televizor smart, accesibil și cu un aspect plăcut

Se pare că cei de la Sony ne surprind plăcut pe zi ce trece cu noi modele de televizoare smart, care mai de care mai atractive și mai performante, fiind comercializate la prețuri neașteptat de bune.

Ei bine, Sony 32W705C este un Smart Tv din această serie de device-uri al lui 2015, un model aspectuos, ce vine echipat cu numeroase funcții și tehnologii, astfel încât îl face capabil să garanteze o calitate excepțională video, cât și audio.

După cum spuneam ceva mai sus, face parte dintr-o serie de device-uri accesibile, astfel modelul de față se poate procura din magazinul online eMag cu numai 1.799 de lei (vezi preț actualizat).

Noul LED ne încântă cu o construcție plăcută și de calitate, prezentând finisaje elegante și moderne. Are o putere de consum de 38W, iar construcția cântărește în jur de 7Kg, măsurând 738 x 469 x 162 (W x H x D)mm, împreună cu suportul cu care vine la pachet.

Același dispozitiv Sony îl regăsim și în magazinele online Flanco și Altex.

Imagini cu Sony 32W705C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, pune la dispoziție un display de 80 de centimetrii, cu un unghi de vizibilitate de 178/178grade și cu un aspect de 16:9 al imaginilor. Calitatea conținutului reprodus va fi într-un format Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080pix, fiind îmbunătățită prin următoarele tehnologii: 24p True Cinema, Motionflow XR 200 și X-Reality PRO.

La nivel audio, ne încântă cu un sistem stereo Nicam/A2, ce are o putere de 2x5W. Și aici se regăsesc câteva caracteristici de sunet ce optimizează calitatea audio, precum Dolby Digital, Dolby Plus și Dolby Pulse.

Cât despre conexiuni și conectori, beneficiază de Wireless Integrat, de Rețea, de Slot CI+, de RF In, de Scart, de intrare USB 2.0 x 2, de intrare video, de intrare component și intrare HDMI x 4.

Cu un astfel de suport Tv de perete A+ SP44T, de tip reglabil, de 32″-55″, veți beneficia de mai mult spațiu în încăpere și de o vizibilitate extraordinar de bună.

Acestea fiind spuse, Sony 32W705C este un televizor smart, de o calitate excelentă, ce prezintă un aspect atractiv și modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.