Smart TV LED Sony 32W705

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Astăzi vom avea în discuție un nou televizor inteligent, abia apărut pe piața gadget-urilor din România, foarte elegant și cu o configurație destul de bună.

Prețul acestui Smart Tv Sony 32W705 este de doar 1.458lei (vezi preț actualizat), un preț extrem de mic vis-a-vis de caracteristicile pe care le posedă acest device.

Smart Tv Sony 32W705 este un model nou, conceput în 2014, ce vine pregătit să răspundă rapid și fluent tuturor comenzilor primite. Aspectul acestui device este destul de deosebit, display-ul fiind înconjurat de o ramă elegantă, foarte finuță, aproape insesizabilă. Putem spune că este construit pe deplin doar din materiale de cea mai bună calitate, asta oferindu-i rezistență în timp.

Imagini cu Asus K551LN-XX140D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La exterior te vei bucura de un display imens, cu o diagonală generoasă de 80cm și cu o rezoluție de 1920x1080pixeli. Câteva caracteristici superioare ce îmbunătățesc calitatea excelentă a imaginilor reproduse, ar fi: Led Motion Mode, Intelligent MPEG Noise Reduction, Advance Contrast Enhancer, Deep Colour și multe altele.

Până și calitatea audio excelează, având în umbră un sistem audio Down Firing, ce redă prin cele două difuzoare de 2x5W un sunet puternic, clar și fără a avea vreun fel de distorsionări. În același timp, calitatea ireproșabilă a sunetului se datorează și caracteristicilor avansate de sunet, precum Digital Out Format, Dolby Digital Plus, Sound Booster, S-Master, Clear Phase Speaker etc.

În cazul în care dorești să te conectezi la internet prin intermediul noului Smart Tv, vei avea la dispoziție conexiunea prin rețea (Rj-45) ori Wi-Fi integrat. Iar dacă vrei să conectezi un alt dispozititv la device-ul tău, poți foarte simplu cu ajutorul porturilor conectoare, ca: 4 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare Scart, o intrare component, o intrare video composite, Slot CI+ și o ieșire audio digitală.

Nu degeaba i se spune Smart Tv, deoarce vine conceput cu numeroase caracteristici interesant și utile, precum InstaPort, Hotel Mode, Operă Apps,Tv SideView, One-touch mirroring, Seamless Streaming, Social Viewing și multe altele la fel de eficiente.

În cazul în care locuința ta nu îți oferă un spațiu așa de mare, pe cât ți-ai fi dorit, ai oportunitatea de a monta noul televizor pe un suport Tv reglabil de perete, astfel vei beneficia de mai mult spațiu și totodată de o vizualizare mai bună.

În concluzie, dacă îți dorești un Smart Tv cu o configurație de ultimă generație și cu un aspect pe măsura performanței, Smart Tv Sony 32W705 este gadget-ul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Smart Tv
  • LED
  • Full HD
  • Diagonala de 80cm

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.