Sony 32RD430 – Smart Tv HD accesibil, modern şi performant

Sony 32RD430 este un televizor Smart din categoria low-cost, capabil să ofere o serie atractivă de funcţii şi specificaţii, astfel încât să te bucuri de o utilizare plăcută şi de o calitate excelentă.

Este un LED din gama 2016, cu un ecran generos şi cu un design atent realizat, lucruri ce îl fac foarte uşor de integrat în orice sufragerie sau living modern. Are o putere de consum de numai 35W, cam pe jumătatea consumului unui bec standard de 60W, ceea ce înseamnă destul de puţin. Funcţiile sale îi permit să poată fi utilizat şi pe post de monitor, asta în cazul în care se doreşte un conţinut mai de calitate şi de dimensiuni mai generoase.

În ceea ce îl priveste preţul de achiziţie, este o variantă foarte avantajoasă, cu un raport favorabil calitate-preţ. Astfel, cei de la eMag îl vând cu preţul de doar 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum ne-au obişnuit cei de la Sony, pun mare accent pe partea de design, lucru vizibil şi la modelul de faţă. Se evidenţiază prin linii şi elemente plăcute, pe un fond de culoare neagră, capabil să ce confere un aer modern şi elegant locului în care este amplasat. Greutatea televizorului este de doar 5.2kg, iar dimensiunile standard măsoară 735 x 481 x 174(W x H x D) mm cu stand şi 735 x 446 x 66(W x H x D) mm fără stand.
Nu doar că poate fi montat pe suportul acestuia, ci şi pe perete, cu ajutorul unui suport Tv reglabil, care desigur se achiziţionează separat de televizor.

Acelaşi Smart Tv din gama 2016 se poate procura şi din ofertele celor de la Flanco, evoMag, precum şi de la Altex.

Imagini cu Sony 32RD430 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor inteligent vine proiectat cu un display de tip Direct LED, ce măsoară o diagonală de 80cm. Oferă o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, într-un format High Definition. Are un unghi de vizibilitate de 178/178 de grade, un aspect de imagine de 16:9, plus o serie numeroase de specificaţii superioare de imagine, precum Scene Select, CineMotion/Cinema Drive/Mod Film, X-Reality Pro şamd.

Nu aş putea spune că excelează din punct de vedere audio, fiind echipat cu sistemul Nicam/A2 Stereo, ce dezvoltă o putere de doar 10W. Însă, pentru cei mai pretenţioşi, se poate rezolva cu un sistem audio sau cu un soundbar. Beneficiază de câteva caracteristici superioare de sunet, precum Digital Plus/Dolby Pulse, Clear Phase Speaker, S-Master şi lista continuă.

În privinţa conectivităţii, deţine slot pentru card PCMCIA, Scart RGB (2), ieşire audio digitală optică, HDMI (2), minijack căşti (jack de 3.5mm), analog audio în, RF In, audio out, intrare HDCP şi USB 2.0 (2).

Desigur, nu putea lipsi player-ul multimedia integrat, ce asigură reproducerea directă a conţinutului de pe unitate HDD sau stick de memorie, acestea fiind conectate la portul USB al device-ului.

Nelipsitul Tuner digital cu format DVB-C şi DVB-T, realizează recepţionarea posturilor TV în format HD sau digital, fără a mai fi necesar un alt mediabox sau decodor extern.

Concluzie :

În concluzie, Sony 32RD430 este un Smart Tv atractiv din gama 2016, un televizor modern şi performant, ce se potriveşte perfect oricărei locuinţe, oferind astfel un aer elegant şi modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect distins
  • Diagonala 80cm
  • Funcţie de monitor
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.