Sony 32R500C – este un Tv cu funcţii smart, cu un aspect distins şi cu un preţ foarte atrăgător

Sony 32R500C reprezintă varianta accesibilă de Smart Tv, atunci când vrei să îţi achiziţionezi un televizor inteligent, atractiv şi distins, provenind din ultimele generaţii de gadget-uri ale lui 2015.

Avem de-a face cu un LED atrăgător, ce prezintă un display de 80cm, având în dotare tuner digital DVB-T/C şi player multimedia integrat. Pe lângă acestea, este capabil să garanteze cele mai calitative conţinuturi video şi audio, punând la dispoziţie numeroşi conectori.

După am specificat, este un model super avantajos, din punct de vedere al preţului, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de numai 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Are o putere de consum de doar 31W, oferind un design distins şi modern. Din punct de vedere al trăsăturilor şi al greutăţii, cu tot cu stand măsoară doar 738 x 470 x 151(W x H x D) mm şi cântăreşte numai 6.3Kg.

Acelaşi televizor smart accesibil şi atrăgător, îl puteţi achiziţiona şi din stocul magazinelor Flanco şi Altex.

Imagini cu Sony 32R500C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul LED deţine în dotare un display de 80 de centimetrii, ce garantează un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli. Cât despre specificaţiile acestuia, are un aspect de imagine de 16:9, un unghi de vizualizare de până la 178/178 de grade, calitatea obţinută fiind îmbunătăţită prin următoarele tehnologii: Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema şi Motionflow XR 100.

Din punct de vedere audio, ascunde un sistem stereo Nicam/A2, format din două ieşiri de 10W. Ca şi caracteristici superioare de optimizare, beneficiază de: Dolby Digital, Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby+ şi Doly Digital+.

La capitolul conectivtiate, deţine conexiunile la internet prin Wi-Fi şi Reţea, plus o listă de porturi, precum: intrare component, intrare video, intrare USB 2.0 x 2, port HDMI x 2, RF In şi Scart.

Împreună cu noul Smart Tv şi cu sistemul audio Home Cinema 5.1 Sony BDVE2100 cu Blu-ray 3D, vei obţine o atmosferă asemănătoare celei de cinematograf, chiar la tine acasă.

În concluzie, Sony 32R500C este un Smart Tv din gama 2015, un model distins şi performant, perfect în sufrageria casei tale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.