Sony 32R410

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Astăzi vom discuta despre un model de televizor ceva mai ieftin, însă prezintă foarte multe specificații interesante și un design excelent. Sony 32R410 este ultimul dispozitiv din seria R4, conceput în mod special pentru cei ce nu își doresc performanță, ci doar un televizor simplu, elegant și calitativ.

Costul de achiziție al acestui televizor Sony 32R410 este de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat), un preț mic pot spune, pentru un asemenea televizor.

Noul LED prezintă trăsături moderne și bine definite, ce va oferii eleganță oricărei încăperi. Chiar dacă nu este un televizor inteligent, la un preț ceva mai semnificativ, și acest device vine dotat cu numeroase caracteristici foarte interesante, ce duc la un divertisment nemaipomenit.

Imagini cu Sony 32R410 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de diagonala generoasă, de 80cm a display-ului excelent din dotare. Acest ecran prezintă un aspect al imaginii de 16:9 și un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768p. Alte caracteristici avansate ce îmbunătățesc calitatea imaginilor, ar fi și Clear Resolution Enhancer, Motionflow XR 100Hz, Advanced Contrast Enhancer și 24p True Cinema.

Mulțumită tehnologiei Motionflow XR 100Hz, fiecare imagine în parte de pe display va dispune de o rată de reîmprospătare mult mai mare decât de obicei, astfel pasajele de acțiune cu mișcări rapide vor deveni mult mai clare, naturale și uniforme.

La baza sunetului incredibil stau cele două difuzoare stereo de 2 x 5W, înglobate în sistemul audio Nicam/A2 Stereo. Totodată, această calitate ireproșabilă este susținută de numeroasele caracteristici audio, ca: Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, S-Master, Clear Phase Speaker și Dolby Digital. Așadar, în final te vei bucura de un sunet perfect, clar și omnidirecțional.

Pentru a conecta alte dispozitive la noul tău device, ai la îndemână mai multe conexiuni, precum: o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare SCART, două porturi HDMI, o ieșire video composite, Slot CI+ și o ieșire audio digitală (optică).

Alte caracteristici interesante și totodată foarte utile de care te vei bucura la noul televizor Sony, ar fi Bravia Sync, Player multimedia integrat, Tuner digital (DVB-T, DVB-C), USB Play (FAT16, FAT32, exFAT and NTFS file systems), USB HDD Recording și Parental Control.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
  • HD
  • Diagonala de 80cm
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.