SmartTech LE-32D7 – televizor LED HD, perfect pentru orice cameră de zi

SmartTech LE-32D7 este un un non Smart Tv din gama 2014, un televizor destul de recent, ce a reuşit să adune un număr ridicat de vânzări, datorită preţului de achiziţie accesibil, raportat la calităţile device-ului.

Vorbim despre un model de LED modern, ce vine cu o putere de consum de 56W, beneficiind de tuner digital DVB-T/C PAL SECAM.

După cum spuneam, se laudă cu un preţ de achiziţie extrem de avantajos, astfel se poate procura din magazinul eMag cu doar 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă prin trăsături şi finisaje moderne, având exteriorul pe un fond de culoare neagră. Construcţia cântăreşte în jur de 7Kg, iar ca şi dimensiuni standard măsoară 734 x 206.6 x 475(W x H x D) mm, cu suport.

Imagini cu SmartTech LE-32D7 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Găsim în dotarea acestuia, un display HD Ready, cu diagonala de 81cm, ce redă conţinutul la o rezoluţie de 1366x768pixeli. Deţine ca şi specificaţii, următoarele: aspect imagine de 16 : 9, unghi de vizibilitate de 170°/ 160°, nuanţe graduale, timp de răspuns de 6.5ms, luminozitate de 200cd/mp2 şi contrast dinamic 1000:1.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere audio, astfel se bucură de un sistem audio integrat MPEG-1 layer1 B/G,D/K,I, cu o putere de 20W. Este un sistem audio stereo, optimizat prin următoarele caracteristici superioare de sunet: Effects, Equalizers cu 4 moduri şi Stereo Sound Nicam.

În privinţa conectivităţii, deţine trei porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare Scart, minijack căşti, o intrare PC D-Sub 15 pini, AV In şi un slot pentru card PCMCIA.

Acestea fiind spuse, SmartTech LE-32D7 este un televizor avantajos, cu un aspect plăcut şi modern, ideal pentru orice cameră de zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2014
  • Diagonala 81cm
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.