SmartTech LE-2419 – un televizor modern, cu un preţ de achiziţie foarte atrăgător

SmartTech LE-2419 este un model din gama 2014, ce a reuşit până în prezent să acumuleze un număr semnificativ de vânzări, datorită preţului de achiziţionare accesibil şi al design-ului plăcut pe care îl conferă.

Vorbim despre un LED de 60cm, ce prezintă o construcţie slim, fiind echipat cu intrare pentru antena şi de tuner digital, având o putere de consum de numai 48W.

Costul device-ului este extrem de atrăgător, astfel este scos la vânzare de către eMag la preţul accesibil de 643 de lei (vezi preţ actualizat).

Se bucură de o construcţie ultra modernă, cu finisaje şi trăsături elegante. Împreună cu standul din dotare, cântăreşte aproximativ 3.5Kg şi măsoară 556.5 x 369.3 x 169.6(W x H x D) mm.

Imagini cu SmartTech LE-2419 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea televizorului, găsim un ecran de 60 de centimetrii, cu rezoluţie o High Definition, la 1920 x 1080pixeli. Ca şi caracteristici ale acestui LED ar fi: contrast dinamic, luminozitate de 180 cd/mp, timp de răspuns de 6.5ms, aspect imagine de 16 : 9, nuanţe graduale şi unghi de vizibilitate de 170/160 de grade.

În privinţa capitolului audio, se bucură de un sistem MPEG-1 layer1 B/G, D/K, I, compus din două ieşiri stereo de 10W, ce garantează o calitate audio ireproşabilă.

Se prezintă extraordinar şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel beneficiază de ieşire audio RCA, de intrare PC, de intrare USB 2.0, de intrare Scart, de minijack căşti, de port HDMI, de coaxial, de VGA, de YUV şi de AV In.

În concluzie, SmartTech LE-2419 este un televizor de calitate, cu un aspect modern şi elegant, comercializat la un preţ super avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2014
  • Diagonala 60cm
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.