SmartTech LE-1919 – televizor modern accesibil ca şi preţ, cu funcţie de monitor

SmartTech LE-1919 este un televizor atractiv, datorită faptului că poate fi utilizat şi pe post de monitor, un dispozitiv de calitate, accesibil şi modern, potrivit oricărei încăperi.

Este un LED HD Ready, cu o putere de consum de 36W, ce are în dotare player multimedia integrat şi tuner digital DVB-T şi DVB-C.

În privinţa preţului, în magazinul online eMag costă în jur de 429 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ extrem de atrgator pentru toţi cei dintre noi.

Observăm un design modern, alcătuit din elemente şi finisaje distinse, ce conferă o eleganţă extraordinară. Este de culoare neagră, cântăreşte numai 2.3kg şi măsoară standard 439.6 x 300.7 x 138.9(W x H x D) mm cu stand.

Imagini cu SmartTech LE-1919 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un ecran LED de 48 de centimetrii, cu format HD Ready, la o rezoluţie de 1366 x 768p. Este un display bun, ce are ca şi specificaţii urmatoarele: luminozitate de 200 cd/m2, aspect imagine de 16:9, timp de răspuns de 6.5ms, contrast nativ de 1000:1 şi unghi de vizibilitate 170/160 grade.

La nivel audio, se bucură de sistemul Stereo Nicam, de 2 x 5W, o linie audio clară, puternică şi nedistorsionată.

Conectivitatea televizorului are la bază un port HDMI, o intrare Scart, un port USB 2.0, un port AV In, o intrare component, Headphone şi minijack căşti.

Concluzie :

Acestea fiind spue, SmartTech LE-1919 este un televizor de calitate, ce se laudă cu funcţia de monitor, remarcat printr-un aspect modern şi printr-un preţ de ofertă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 48cm
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.