SmartTech 24DTV1 – non Smart Tv HD accesibil şi avantajos

SmartTech 24DTV1 este un non Smart TV LED modern şi avantajos din categoria televizoarelor de buget. Reprezintă o soluţie ideală pentru cei care sunt în căutarea unui astfel de dispozitiv accesibil şi calitativ, fără a fi echipat cu numeroase funcţii şi caracteristici Smart.

Se dovedeşte a fi excelent camerelor celor mici, precum camerelor de hotel sau bucătăriilor. Nu doar că asigură furnizarea corectă a transmisiilor Tv şi conţinutului media preferat, ci acceptă să fie utilizat şi pe post de monitor.

Acest model 24DTV1 este deja comercializat online de către magazinul eMag, cu doar 599 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un dispozitiv modern, extrem de uşor de integrat în stilul de amenajare al oricărei locuinţe. Prezintă o construcţie elegantă de culoare neagră, cu finisaje şi detalii perfect definite. Ca şi caracteristici tehnice, ar fi de spus că are o greutate de doar 5.5kg şi că măsoară standard 387 x 566 x 163 (W x H x D) mm.

Imagini cu SmartTech 24DTV1:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul SmartTech a dotat televizorul de faţă cu display de tip Backlight LED, ce măsoară o diagonală de 60cm, respectiv 24 inch. Reprezintă un ecran bun, cu un aspect de imagine de 16 : 9, cu un timp de răspuns de 5 ms, cu o luminozitate de 250 cd/m2, cu un contrast dinamic de 5000 : 1, precum şi cu o rezoluţie maximă de 1366 x 768 pix la un format HD Ready.

Din punct de vedere audio, integrează un sistem stereo de tip 2.0. Astfel, asigură un sunt decent cu o putere maximă de 5W (2 x 2.5W).

La nivel de conectivitate, noul dispozitiv vine prevăzut cu următoarele: un port USB 2.0, un port HDMI, o intrare video composite, o intrare component, o ieşire audio RCA, o intrare Scart (RGB), Slot CI+, o intrare antenă, Minijack căşti, RF In şi Tuner digital (DVB-T/C MPEG4).

Cu ajutorul Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital, recepţionarea canalelor Tv în format High Definition/Digital nu va mai avea nevoie de un alt clasic decodor extern (mediabox).

Mulţumită player-ului multimedia integrat, conţinutul media preferat foto/video/audio poate fi reprodus direct de pe alte surse externe de stocare.

Concluzie:

În concluzie, SmartTech 24DTV1 este un televizor modern, calitativ şi accesibil, potrivit spaţiilor decente. În ciuda preţului de achiziţie mic este capabil să asigure o calitate video/audio destul de bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 60cm
  • 2016
  • Modern
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.