Smartphone Samsung GALAXY S6 Edge

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung Galaxy S6 Edge este noul Smartphone, care nu de mult și-a făcut apariția pe piața gadget-urilor din România. Este un telefon super inteligent, ce se bucură de numeroase funcții Smart.

Modelul de față a fost lansat în cadrul campaniei MWC 2014, împreună cu modelul simplu, Galaxy S6. Se bucură de un aspect inovator și de numeroase specificații de top, fiind în vârful topului celor mai inteligente și performante telefoane.

Prețul de achiziție al acestui Samsung Galaxy S6 Edge este de 3.899lei (Vezi preț actualizat), un cost oarecum justificat prin prisma caracteristicilor tehnice, cât și a materialelor calitative, sticlă și metal, folosite la conceperea acestuia.

Ca și design, vorbim de un aspect premium, ce se remarcă prin cele mai elegante și moderne finisaje. Îmbină într-un mod plăcut o compoziție din sticlă și metal, obținând un design foarte atrăgător, care cu siguranță atrage atenția oricui.

Vezi acest Smartphone și în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Samsung GALAXY S6 Edge :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul specificații tehnice, remarcăm că vine proiectat cu un display de tip Quad HD Super AMOLED, ce beneficiază de funcția Dual Edge. Este un ecran de 5.1inch, ce are o rezoluție de 2560 x 1440pixeli și se bucură de 16 milioane de culori.

La bază, are un model de procesor foarte puternic, respectiv Octa-Core, ce vine super pregătit să ruleze la o frecvență de 2.1GHZ + 1.5GHz. Ca și sistem de operare, utilizează Android v5.0 (Lollipop), un sistem foarte rapid, de ultimă generație.

Nici la capitolul memorie nu vine mai slab echipat, ba din contră prezintă o capacitate de memorie RAM de 3Gb și o capacitate de memorie internă de 32Gb.

Surprinde cele mai plăcute momente din viața ta cu camerele foto-video super-rapide. Așadar, pe partea de foto-video, vine foarte bine pregătit, având camera principală de 16Mp și cea secundară de 5Mp. Beneficiază de Blitz integrat și de o serie caracteristici avansate foto-video, precum: Stabilizare optică a imaginii (OIS), Auto Focus, Geotagging, Quick Launch, Fast Motion, Clear Zoom, Virtual Shot și multe altele.

Nu degeaba se află în topul celor mai bune telefoane, deoarece îți pune la dispoziție funcția Dual Edge. Această funcție inteligentă îți permite să alegi un cod de culoare dorit pentru 5 persoane, astfel printr-o simplă atingere a respectivei culori, vei putea contacta persoana prin sms, apel ori e-mail. Astfel, datorită codului de culoare, vei putea vedea cine te contactează, chiar și în momentul în care telefonul este cu display-ul în jos.

Noul Galaxy S6 Edge se bucură de o încărcare mult mai rapidă decât a celorlalte smartphone-uri, în plus beneficiază și de încărcare prin Wireless, folosind doar un pad de încărcare, ce se procură separat.

Mulțumită scanner-ului de amprente Knox, sistemul de securitate va fi mult mai eficient, astfel bucurându-vă de siguranță și relaxare.

În concluzie, Smartphone-ul Samsung GALAXY S6 Edge este gadget-ul ideal, ce îmbină mai multe device-uri, oferind un grad maxim de performanță.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor Octa-Core
  • Android v5.0 (Lollipop)
  • Display Quad HD Super AMOLED
  • Blitz integrat
  • Camera de 16mp
  • GPS
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.