Smartphone Nokia 530 Lumia

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Nokia 530 Lumia reprezintă alegerea perfectă atunci când dorești să îți achiziționezi un Smartphone, cu funcții inteligente și cu un desgin modern.

Vorbim despre un telefon Single Sim, cu touchscreen, ce utilizează ca sistem de operare Windows Phone 8.1, un sistem rapid și stabil, ce duce la o funcționalitate excelentă, împreună cu procesorul Snapdragon 200 Quad-Core, ce tactează la 1.2GHz.

Ei bine, un astfel de Smartphone Nokia, modern și performant, se remarcă printr-un preț extrem de accesibil pentru toate buzunarele, de doar 329lei (Vezi preț actualizat).

Ca și design, vorbim despre un telefon modern, cu finisaje elegante, proiectat pe un exterior Gri. Are o greuate de doar 129g și măsoare undeva la 62.3 x 119.7 x 11.7mm, astfel încât modul de utilizare va fi foarte simplu și ușor.

Imagini cu Nokia 530 Lumia :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Smartphone vine echipat cu un display LCD FWVGA, cu diagonală de 4.0inch. Conținutul va fi reprodus în 16 milioane de culori, iar rezoluția va fi de 854 x 480pixeli.

La capitolul memorii prezintă o memorie internă de 4Gb și o capacitate de memorie RAM de 512Mb. Este de specificat că acceptă card de memorie microSD, având capacitatea de până la 128Gb.

De această dată, vorbim despre un telefon ce dispune doar de o cameră foto-video, cea principală, cu rezoluția de 5.0Mp. Însă, mulțumită acesteia, nu vei mai rata nici un eveniment plăcut din viață ta, capturând cele mai bune momente.

Nivelul de conectivitate are la bază un port Micro USB v2.0, Bluetooth v4.0, un port Jack 3.5mm, Wireless 802.11 b/g/n și GPRS.

Alimentarea este asigurată de către un acumulator de tip Li-Ion, de 1430mAh. Are o durată de convorbire excelentă, respectiv 13h în 2G și de până la 10h în 3G.

În concluzie, Nokia 530 Lumia este un Smartphone de top, cu funcții inteligente, calitativ ce se raportează la un preț excepțional.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single Sim
  • Procesor Snapdragon 200 Quad-Core
  • Sistem de operare Windows Phone 8.1
  • Diagonala ecran 4.0inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.