Smartphone Microsoft 535 Lumia

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Microsoft 535 Lumia este un smartphone single Sim, recent apărut pe piața gadget-urilor. În ciuda prețului său mic, se bucură de o listă variată de funcții, ce oferă o experiență unică de utilizare.

Noul dispozitv se bucură de cel mai recent sistem de operare, respectiv Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim, ce va oferii o funcționalitate rapidă și fluidă, indiferent de aplicația la care este supus.

Așadar, un astfel de telefon inteligent, modern și performant, se achiziționează la un super preț de doar 499lei (Vezi preț actualizat).

Se evidențiază printr-un design foarte atrăgător, cu finisaje moderne și elegante. Măsoară undeva la 72.4 x 140.2 x 8.8mm și cântărește doar 146g, viind conceput cu un exterior pe o nuanță de negru.

Imagini cu Microsoft 535 Lumia :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe partea tehnică, remarcăm un procesor Quad-Core Snapdragon 200, ce rulează la o frecvență excelentă de 1.2GHz.

Afișajul calitativ, este asigurat de un display IPS LCD, având o diagonală de 5.0inch. Beneficiază de 16 milioane de culori și de o rezoluție de 960 x 540pixeli. Este un ecran Capacitiv multi-touch, ce rezistă la zgârieturi și se bucură de funcția specială Corning Gorilla Glass 3.

Și pe partea de memorie se descurcă excelent, fiind echipat cu o memorie internă de 8Gb și cu o memorie RAM de 1Gb. Se poate realiza un upgrade de memorie, cu un card MicroSD, de până la 128Gb.

Imortalizează cele mai bune momente din viața ta, cu ajutorul camerelor de 5MP, cu o rezoluție video de 848 x 480p. Deține Blitz pe LED integrat și dispune de Auto Focus și Aparatura f/2.4.

Ca și conectivitate dispune de GPRS, Bluetooth v4.0, Wireless 802.11 b/g/n (Wi-Fi Hotspot), MicroUSB v2.0 și un port Jack de 3.5 mm.

Durată de viață a bateriei, în regim de așteptare ajunge undeva la 552h, în convorbire în 2G undeva la 11h, iar în 3G la 13h, asta datorită acumulatorului de 1905mAh.

Pe partea de multimedia și funcții speciale, se bucură de FM radio, Redare video (H.263, H.264/AVC, MPEG-4, VC-1, Windows video), Redare audio (AAC LC, AMR-NB, GSM FR), de senzor de lumină ambientală, de un alt senzor pentru proximitate și de Accelerometru.

În concluzie, Microsoft 535 Lumia este un smartphone ideal, ce oferă un nivel de performanță destul de bun și un desing pe măsura acestuia, toate acestea la un preț de ofertă.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Sistem de operare Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim
  • 8Gb memorie interna
  • Diagonala ecranului este de 5.0inch
  • Senzor de lumina ambientala
  • Accelerometru
  • Senzor de proximitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.