Smartphone LG L90 White

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
LG ne surprinde și de această dată cu un telefon mobil extrem de performant și foarte atrăgător, ce se află la mare căutare pe piața smartphone-urilor, datorită costului său redus.

LG L90 este un smartphone ce se regăsește în topul telefoanelor inteligente cu cel mai bun raport preț-calitate. Vine cenceput să utilizeze sistemul de operare Android v4.4 (KitKat), un sistem recent, ce oferă fiabiliate și stabilitate în orice activitate.

Acestea fiind spuse, un asemenea telefon mobil atractiv, echipat cu funcții și specificații inteligente, se comercializează la un prețul de doar 699lei (Vezi preț actualizat), un cost excelent pentru un astfel de device.

Se face remarcat print-un aspect plăcut, compact și modern, fiind conceput dintr-un cadru metalic, oferind un grad ridicat de rezistență. Vine standard pe culoarea alb, o culoare potrivită oricărui stil, având o grosime de doar 9.65mm și cântărind în jur de 126g.

Acest L90 se regăsește și în oferta magazinul online Quickmobile.

Imagini cu LG L90 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Imaginile vor fi afișaje în 16 milioane de colori, la o rezoluție de 540 x 960pixeli, mulțumită display-ului IPS LCD cu diagonala de 4.7inch.

Mulțumită procesorului Quad Core de 1200Hz în combinație cu capacitatea de memorie RAM de 1Gb, te vei bucura de un răspuns extrem de rapid în orice situație. Totodată, dispune de o memorie internă generoasă de 8Gb, ce poate fi extinsă cu un card de memorie (MicroSD) până la 32Gb.

Este un device ce vine dotat cu două camere foto și video excelente. Așadar, are o cameră secundară de 1.3Mp perfectă pentru selfie-uri și o cameră principal de 8Mp, cu Blitz LED inclus, ideală pentru a captura cele mai bune cadre din viața ta. Un atuu al acestui telefon mobil, ar că printr-o singură apăsare mai lungă a tastei ‘-‘€“ de volum, se poate accesa camera foto/video foarte rapid.

Se bucură de tehnologiile Wireless 802.11 b/g/n și Bluetooth v4.0, mai este echipat cu un port MicroUSB v2.0 și cu GPRS.

Mulțumită funcției Capture Plus, de acum vei putea captura și salva mai mult decât o captură a display-ului, ci o pagină Web completă.

În concluzie, putem spune că LG L90 este un smartphone modern, performant și calitativ, ce își merită fiecare bănuț în parte.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Procesor Quad Core
  • Diagonala ecran 4.7inch
  • Accelerometru
  • Senzor de proximitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.