Smartphone LG G Flex2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Se pare că tehnologia avansează foarte rapid, astfel se concept tot felul de gadget-uri extrem de performante și atractive, cu desing inedit pentru a atrege un număr mare de utilizatori.

Pentru astăzi, am ales să prezentăm un telefon mobil smart, ceva mai diferit ca și design, ce pune la dispoziție o gamă largă de specificații și funcții inteligente. LG G Flex2 este un smartphone ce se evidențiază printr-un display curbat Full HD, ce oferă o calitate video ireproșabilă. La conceperea acestui gadget, au fost utilizat componente de înaltă calitate, astfel încât să ofere un grad ridicat de funcționalitate.

Prețul de achiziție al acestui smartphone G Flex2 în oferta eMag, este de 2.549lei (Vezi preț actualizat), nu-i în tocmai un preț accesibil, însă fiecare ban în parte este justificat în prisma componentelor de ultimă generație, ce au fost folosite la realizarea acestuia.

Vorbim despre un telefon ceva mai atrăgător, asta datorită ecranului curbat, ce va atrage atenția oricui la apariția să. Prezintă finisaje elegante, bucurându-se de o construcție excelentă, fiind realizat din materiale super calitative și rezistente. Are o greutate de numai 152 de grame și măsoară o grosime de doar 8.9mm, așadar va fi un device ușor de manevrat și de utilizat.

Același terminal LG se poate găsi și în lista de oferte a magazinului online Flanco.

Imagini LG G Flex2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

LG se remarcă printr-un display de tip P-OLED, cu diagonala de 5.5inch. Are la bază Corning Gorilla Glass 3, o sticlă de protecție extrem de eficientă. Conținutul afișat va fi într-un format Full HD la o rezoluție de 1080 x 1920pix., astfel cu siguranță vei rămâne impresionat de calitatea video oferită.

Versiunea de față pune la dispoziție un procesor Octa Core (Qualcomm Snapdragon 810), ce tactează la o frecvență de 2.0GHz. Alături de acest procesor puternic, îi stau 2Gb de memorie RAM și 16Gb de memorie flash.

Dacă ești pasionat de fotografii, atunci G Flex2 este telefonul de care ai nevoie. Vine echipat cu o cameră principală excelentă, de 13Mpx. căreia îi se alătură un Bliț Dual LED integrat. A doua cameră este cea secundară de 2.1Mpx. perfectă pentru a realiza cele mai reușite selfie-uri.

Alte plusuri ale acestui terminal LG, ar fi că beneficiază de un acumulator de tip Li-Polymer de 3000mAh, de senzorul de proximitate, de accelerometru și de compas.

În concluzie, dacă ești utilizator de smartphone și ai pretenții de la telefonul tău mobil, atunci modelul LG G Flex2 reprezintă alegerea ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 810 Octa-Core de 2.0Gb
  • Sistem de operare Android v5.0 (Lollipop)
  • Diagonala display 5.5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.