Smartphone Lenovo S860

Ești nemulțumit de telefonul tău actual, că nu mai răspunde cerințelor tale la fel ca înainte iar autonomia bateriei este foarte scăzută? Ei bine, de această dată cei de la Lenovo nu ne mai surprind cu un laptop așa cum ne obișnuiseră, ci cu un Smartphone de ultimă oră, foarte puternic, la un preț de ofertă.

Smartphone Lenovo S860 prezintă un design cu finisaje elegante, conceput din materiale calitative, exteriorul fiind pe deplin din metal, astfel rezultă o combinație perfectă între stil și durbilitate.

Acest Smartphone de la Lenovo îl poți găsi la prețul de aproximativ 1.349lei, un preț corect pot spune, dar dacă te grăbești îl poți procura la prețul din oferta zilei.

IMAGNI CU Smartphone Lenovo S860 :

 
MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Device-ul de față prezintă un display de tip IPS HD, cu o diagonală generoasă de 5.3inchi, o rezoluție de 1280×720 și 16M de culori. Așadar, te vei bucura de orice conținut pe ecranul cel mare, la o calitate superioară.

În spatele acestui display se află un procesor Quad Core, model nou MTK6582, tactat la o frecvență de 1.3GHz, astfel vei beneficia de o performanță de înaltă clasă, în orice moment al utilizării.

Chiar dacă vorbim despre un telefon, calitatea sunetului oferită este excelentă, puternică, nedistorsionată și cu un bass puternic. Așa că poți asculta muzică, te poți juca sau chiar vedea un film, beneficiind de o calitate audio incredibilă.

De acum, mulțumită celor de la Lenovo, nu vei mai pierde nici un moment important din viața ta, deoarece acest model vine conceput cu două camere foto-video excelente, cu bliț integrat. Camera principală oferă o rezoluție de 8.0Mp, ce asigură o calitate și claritate incredibilă imaginilor, iar cea secundară oferă o rezoluție de 1.6Mp.

Capacitatea memoriei RAM este de 2Gb, îndeajuns pentru a rula sistemul de operare Android v4.2 (Jelly Bean) și pentru a instala alte aplicații dorite. Iar pentru a stoca muzică, fotografii, filme și alte documente, ai la dispozite o memorie internă de 16Gb.

O caracteri­stică importantă a acestui Smartphone Lenovo, de care ar trebui să ți cont la cumpărarea oricărui telefon, este autonomi­a bateriei. Mulțumită acumulatorului de 4000mAh, vei beneficia de o utilizare normală a device-ul de cel puțin 3 zile, ori până la 43h de convorbire în 2G și până la 24h în 3G. Așadar, grija bateriei dispare odată cu achiziționarea acestui telefon.

Și pe ramura de conectivitate stă destul de bine fiind dotat cu: GPRS, Wi-Fi, Bluetooth, USB, Jack 3.5mm.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Android v4.2 (Jelly Bean)
  • Display IPS HD
  • Procesor MTK6582 Quad Core
  • Auto Focus
  • Memorie interna : 16 GB
  • G-senzor
Contra:
  • Deocamdată nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.