Smartphone Lenovo S856

Destul de recent lansat, însă cu un număr foarte mare de vânzări, Lenovo S856 reprezintă modelul ideal pentru cei ce își doresc un aspect plăcut, un grad bun de performanțe și un preț de achiziție competitiv.

Modelul de față îl regăsim în magazinul eMag, la prețul de 849lei (Vezi preț actualizat), un preț decent și accesibil pentru un astfel de produs de ultimă generație.

Provine dintr-o serie de telefoane ce acceptă două cartele Sim, fiind activ cu rețele LTE Cat. 3. Vine cu sistemul de operare preinstalat Android, cu interfață 4.4.3KikKat.

Carcasa ce îmbracă telefonul vine concepută din policarbonat, având capacul bateriei detașabil. Oferă un aspect plăcut și ușor manevrabil, având o grosime de numai 8.95mm și o greutate de doar 175 de grame.

Regăsiți același model și în stocul magazinului online Altex.

Imagini cu Lenovo S856 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se remarcă printr-un afișaj de tip IPS HD, având o diagonală de 5.5inch. Beneficiază de touch screen capacitiv și de multi-touch, asigurând o rezoluție HD la 1280 x 720pixeli.

Performanțele tehnice au la bază procesorul Quad Core Qualcomm Snapdragon, ce are o frecvență de tact de 1.2GHz, alături fiind un procesor grafic de tip Adreno 305 și 1Gb de memorie RAM.

Stocarea fișierelor, a datelor, a pozelor etc. se va realiza în capacitatea de memorie internă de 8Gb, extensibilă prin atașarea unui card MicroSD.

Acest Lenovo se laudă cu doi senzori foto-video destul de buni. Așadar, camera frontală are senzorul de doar 1.6Mp, iar cea principală de 8Mp, fiind însoțit de un bliț LED, dispunând de Auto-Focus.

Ar mai fi de specificat cei trei senzori, de proximitate, de lumină și de gravitație, și că beneficiază de un acumulator destul de generos, de 2500mAh (25h de convorbiri și 312h stand-by).

În concluzie, dacă vrei un telefon mobil smart, cu funcții numeroase și cu un display generos, la un preț foarte atractiv, modelul Lenovo S856 reprezintă varianta cea mai ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • 1Gb RAM
  • 8Gb memorie flash
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.