Smartphone Huawei Honor 4X – Dual SIM

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Brand-ul Huawei este o companie din China, fondată în anul 1988 de către Zhengfei Ren, o companie ce produce echipamente de telecomunicații. Această compania a fost prezentată și în România, în anul 2003, ce s-a făcut cunoscută în mod special prin producerea de telefoane mobile smart. Într-o piață atât de controversată, este extrem de greu să ți pasul cu cele mai renumite companii precum Nokia, Samsung sau Apple, însă cei de la Huawei au reușit această performanță cu una din cele mai bune serii de telefoane, respecitv gama Ascend.

Așadar, astăzi am ales să vă prezentăm telefonul mobile Huawei Honor 4X, un terminal Dual SIM, ce este permanent activ. Este conceput cu două antene de 3 decibeli, independente, fiecare în parte fiind de doua ori mai puternică decât la celelalte telefoane mobile, astfel încât să ofere acces la Web și în zonele cu semnal mai slab.

Noul device prezintă un nivel de performanță destul de ridicat, oferind rezultate de procesare excepționale. Vine echipat cu tehnologia 4G LTE, astfel vei beneficia de o viteză a internetului până la 150Mbps. Mulțumită memorie RAM active, rularea aplicațiilor va deveni mai cursivă, fără a avea vreo întârziere.

Acestea fiind spuse, prețul la care se comercializează acest Honor X4 este de numai 964lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, pentru un astfel de smartphone Dual SIM, cu un super display generos de 5.5inch și cu sistem de operare Android.

La conceperea acestui telefon smart, au fost utilizate cele mai calitative materiale, astfel s-au obținut finisaje moderne și elegante, fiind un device extrem de rezistent. Are o greutate de 170 de grame, iar grosimea acestuia măsoară numai 8.65mm.

Imagini cu Honor 4X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Honor 4X se bucură de un ecran extrem de generos, de 5.5inch, de tip IPS. Imaginile reproduse de acesta vor fi excepționale, redate în 16M de culori, la o rezoluție de 1280 x 720pix.

Utilizează sistemul de operare Android v4.4 (KitKat) și are la bază un super procesor Octa-Core Kirin 620, tactat la o frecvență de 1.2GHz. În completarea acestui procesor pe 64 biți, vine o capacitate de 2GB de memorie RAM, o memorie activă ce permite o rulare cursivă și rapidă a aplicațiilor. Tot aici, regăsim și 8GB de memorie externă, este o capacitate de memorie de tip extensibilă, ce poate ajunge până la 32Gb.

La capitolul foto-video, putem spune că se descurcă excelent, fiind echipat cu 2 camere, un principală de 13Mpx și una secundară de 5Mpx. Se bucură de Auto Focus și de Blitz LED integrat, iar fotografiile vor fi reproduse la o rezoluție de 4208 x 3120pix.

Ca și atuuri ale acestui smartphone Huawei, ar fi acumulatorul de 3000mAh, Accelerometrul, senzorul de proximitate și EMUI 3.0.

În concluzie, dacă ești un utilizator de smartphone și îți dorești un telefon de calitate, cu un nivel de performanțe superior, atunci Huawei Honor 4X este alegerea cea mai bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Kirin 620 Octa Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala ecran 5.5inch
  • Dual SIM
  • Smartphone
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.