Smartphone HTC One M9

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Astăzi vom discuta despre un smartphone proaspăt conceput și apărut pe piața gadget-urilor, ce oferă un nivel superior de performanță și de productivitate. HTC One M9 este fratele mai mare al modelului anterior M8, ce vine mult mai pregătit și mult mai dotat pe partea de configurație, dar și la nivel estetic.

Un astfel de gadget ultra performant și extrem de atrăgător se comercializează la prețul de 3.349lei (Vezi preț actualizat), un preț corect pot pune pentru un astfel de telefon excelent.

Design-ul este evidențiat prin finisaje elegante și moderne, carcasa fiind integral construită din metal. Se prezintă cu margini în oglindă, oferind un aspect atractiv și interesant, regăsindu-se în două nuanțe plăcute, respectiv argintiu cu auriu. Beneficiază de finisaje ce rezistă la zgârieturi, astfel se va bucura de o perioadă îndelungată de un aspect frumos. Mai este de specificat că este un model ergonomic, ce se manevrează cu ușurință, grație aspectului curbat ce oferă senzația de uniformitate.

Gadget-ul de față îl puteți achiztiona și din oferta magazinului online Quickmobile.

Imagini cu HTC One M9 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulțumită aplicației HTC Teme inclusă, vei avea ocazia de a personaliza telefonul exact așa cum preferi, utilizând o imagine online sau o altă imagine preferată. Ba mai mult de atât vei putea modifica mărimea și forma pictogramelor, ca în final să obții cel mai atractiv telefon.

La capitolul Foto-Video se bucură de o cameră principală de 20Mp, cu protecție din safir, cu Blitz inclus Dual LED și de o a doua cameră secundară, de 4Mp (HTC UltraPixel) cu senzor BSI. Datorită Software-ului HTC Eye Experience vei avea oportunitatea de a creea Split Capture, de a înregistra Voice Selfie, să aplici Live Makeup și de a beneficia de alte multe funcții la fel de interesante.

Noul gadget, se bucură de un excelent parteneriat cu Dolby, astfel HTC BoomSound recreează un efect audio surround, oferind un sunet real și calitativ pe două canale, asemănător experienței de cinematograf.

HTC ONE M9 este un device mult mai avansat decât predecesorul său M8, fiind proiectat cu un ecran Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1090p. Conținutul va fi reprodus pe display-ul de 5.0inch în 16 milioane de culori.

De acum, ai la dispoziție o capacitate de memorie internă destul de generoasă, de 32Gb, ce poate fi extinsă până la 2Tb cu ajutorul unui card micro SD, unde vei putea stoca toate datele și fișierele personale. Nici pe partea de memorie RAM nu se descurcă mai rău, ba din contră dispune de 3Gb de memorie, îndeajuns pentru a rula perfect sistemul de operare Android v5.0 (Lollipop).

Ramura conectivitate pune la dispoziție tehnologiile Bluetooth v4.1, Wireless 802.11 a/b/g/n/ac și Wi-fi hotspot, un port Jack 3.5mm, un port Micro USB v2.0, GPRS și NFC.

Grație acumulatorului Li-Polymer, cu capacitatea de 2840mAh, te vei bucura de o durată de convorbire de până la 21.7h în 3G și de 391h în regim de așteptare în 2G.

În final, putem spune că HTC One M9 este un smartphone extrem de performant și atractiv, ce își merită fiecare bănuț în parte.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 810 Octa-Core
  • Sistem de operare Android v5.0 (Lollipop)
  • Full HD
  • Busolă
  • Giroscop
  • Senzor magnetic
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.