Smartphone Dual SIM – Lenovo A536

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Lenovo este recunoscut ca fiind un producător consacrat de tablete și laptop-uri, însă în ultima vreme ne surprinde cu un telefone mobile smart la prețuri foarte accesibile. Lenovo A536 este un smartphone ce se caracterizează printr-un raport excelent preț-performanță, fiind foarte bine cotat pe piața smartphone-urilor.

Este un telefon ce își face bine meritat fiecare ban în parte din prețul său de achiziție, de numai 599lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun pentru un astfel de telefon mobil smart cu Android.

Pentru că tot am specificat Android, modelul de față se bucură de sistemul de operare Android v4.4 (KitKat), un sistem ok, ce oferă o funcționalitate rapidă și stabilă întotdeauna.

Pe partea de aspect, pot spune că se bucură de un desing foarte aspectuos și atrăgător, mulțumită finisajelor sale elegante și bine definite. Vine conceput pe culoarea negru, având o greutate de numai 148g și o grosime de 9.95mm. Astfel, este un telefon mobil foarte ușor de manevrat și de utilizat.

Același smartphone Lenovo se poate găsi și în promoția magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini cu Lenovo A536 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul din dotare este unul de tip FWVGA, de 5inch, ce redă conținutul la o rezoluție de 854 x 480pixeli. Raportându-ne la dimensiunea display-ului, rezoluția este una slabă, însă luminozitatea este destul de ok iar, Touch screean-ul capacitiv răspunde ireproșabil la orice comandă.

La nivel de performanță, găsim proiectat la interior un procesor Quad Core (MT6582M), de 1.3GHz, alături de care îi stă 1Gb de memorie RAM. Memoria flash este de 8Gb, ce poate fi dezvoltată până la 32Gb, cu un card Micro SD.

Pot spune că se descurcă ceva mai bine la capitolul alimentare, fiind echipat cu o baterie Li-Ion de 2000mAh, ce asigură până la 300 de ore în stand-by și de până la 15 ore și jumătate în regim de convorbire.

În concluzie, în ciudă faptului că este un telefon din gama entry, noul Lenovo A536 se remarcă printr-un preț foarte accesibil și printr-o serie de caracteristici destul de bune.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor MT6582M Quad Core
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala ecran 5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.