Smartphone Dual SIM Allview P4 Life

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Cei de la Allview ne surprind plăcut cu un nou model de smartphone, Dual SIM, ieftin și cu un nivel de performanțe decente. Allview P4 Life este un telefon mobil ce se regăsește în lista celor mai ieftine smartphone-uri de pe această piață, însă în ciuda prețului său mic, se bucură de câteva funcții destul de interesante.

Pe parcursul acestei prezentări vom vedea cu ce se laudă acest telefon mobil Allview, ce se comercializează la prețul de numai 349lei (Vezi preț actualizat), un preț decent, ținând cont că vorbim despre un smartphone.

Aspectul este unul obișnuit, ce are o greutate de doar 125g și măsoară undeva la 9.3mm grosime. Prezintă finisaje moderne, cu detalii elegante, astfel încât să atragă priviri întotdeauna la apariția să.

Este proiectat să ruleze sistemul Android 4.4.2 KitKat, alături de un procesor destul de bun, respectiv Quad Core Cortex A7, tactat la 1.3GHz. Vis-a-vis de acest sistem de operare, pe pagina oficială de prezentare se subliniază faptul că se poate updata, rulând sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Tot acest smartphone Allview se poate regăsi și în lista de oferte a magazinului online Altex.

Imagini cu Allview P4 Life :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Device-ul de față acceptă simultan două cartele SIM (microSIM și SIM), funcționând în rețeaua 2G, dar și 3G, astfel în cazul acesta nu va mai nevoie de a utiliza două telefoane mobile.

Afișajul este asigurat de către un display IPS, ce are o diagonală de 4.0 inch. Este un ecran ce beneficiază de protecția Corning Gorilla Glass 3 și suportă o rezoluție de 480 x 800pixeli.

Spațiul de stocare al datelor preinstalat, prezintă o capacitate de 8Gb de memorie, ce poate fi dezvoltată cu ajutorul cardurilor de memorie MicroSD, până la 32Gb. Tot aici întâlnim și o capacitate de memorie RAM de numai 1Gb.

P4 Life vine dotat cu două camere foto-video, una principală de 5Mp însoțită de Blitz cu LED și un secundară de numai 0.3Mp.

Are un acumulator de 1600mAh, de tip Li-Ion, ce asigură o durată de până la 7 ore și 30 de minute în regim de convorbire și de până la 165 de ore în așteptare.

În concluzie, Allview P4 Life este un telefon mobil Smart ieftin, ce oferă un nivel destul de bun de productivitate.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Cortex A7 Quad Core
  • Diagonala display 4.0inch
  • Sistem de operare Android v4.4.2 (KitKat)
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.