Smartphone Dual Sim Allview A5 Quad

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Allview A5 Quad reprezintă alegerea ideală, atunci când dorești un Smartphone Dual Sim, ieftin și atrăgător. Este un device extrem de util, ce beneficiază de funcții atractive și de un aspect elegant.

În momentul de față, cu toții avem nevoie de un telefon performant, pentru a lua legătura cu ceilalți mult mai rapid ori pentru a rezolva diferite activități într-un mod mult mai comod.

Ei bine, un asemenea telefon inteligent, marca Allview, se comercializează la prețul de ofertă, de doar 299lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de mic pentru un așa device atractiv.

Se remarcă printr-un aspect slim și foarte elegant, cu finisaje moderne. Este un telefon foarte accesibil, având o greutate de doar 153g și măsoară undeva la 68.1 x 129x 10.9mm, astfel încât poate fi utilizat și purtat cu ușurință. Dispozitivul de față se poate achiziționa pe culoarea negru, cât și pe culoarea alb.

Imagini cu Allview A5 Quad  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Modelul de față, este unul Dual Sim, adică acceptă simultan două cartele Sim, astfel poate fi considerat ca și un atuu al acestui telefon, prin simplu fapt că nu trebuie să mai umblați cu două telefoane.

Display-ul acestuia de tip TFT, are o diagonală generoasă, de 4.3inch. Este un ecran cu 262K de culori, ce are o rezoluție de 800 x 480pixeli.

Faptul că se mișcă rapid și fluid, se datorează procesorului Quad Core Cortex A7, ce rulează la o frecvență de 1.3GHz. În completare, venim cu o capacitate de memorie RAM de 512Mb și cu o memorie internă de 4Gb, astfel va asigura o experiență de utilizare extrem de plăcută.

Nu rata nici un moment frumos din viața ta și capturează-l cu ajutorul camerelor Foto-Video ale acestui device. Prezintă o cameră principală de 5Mp, cu o rezoluție de 1920 x 1080p și cu Blitz integrat, plus încă o altă cameră secundară de 0.3Mp. Ca și caracteristici Foto/Video, beneficiază de: Touch focus, Detectare a feței, Geotagging și HDR (High Dynamic Range).

În ceea ce îl privesc funcțiile multimedia, pune la dispoziție GPS, senzor de proximitate, accelerometru, un alt senzor pentru lumină ambientală și busolă.

În final, Allview A5 Quad este un smartphone extrem de performant și atrăgător, ce se achiziționează la un preț super accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean Plus)
  • Diagonala display 4.3inch
  • Doua camere Foto-Video
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.