Smartphone Dual SIM – Allview A4 You

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Un alt brand românesc ne surprinde cu un gadget atractiv, cu funcții smart și cu un preț foarte mic. Allview A4 You este un smartphone performant ce se bucură de foarte multe funcții interesante, fiind un model Dual SIM. Această funcție Dual SIM, este ideală celor ce folosesc mai multe cartele SIM, optimizând în felul acesta numărul telefoanelor, indiferent de rețeaua aleasă.

Ca și sistem de operare, este proiectat să utilizeze Android v4.2 (Jelly Bean). Este un sistem de operare destul de ok, astfel încât să ofere un nivel de productivitate bun.

Așadar, un astfel de smartphone Allview performant și atractiv, se regăsește la prețul incredibil de doar 199lei (Vezi preț actualizat).

Se remarcă printr-un aspect prietenos, având o greutate de doar 110g și o grosime de 10.5mm, fiind extrem de ușor de manevrat și de utilizat. Acest model de telefon a fost conceput pe culoarea alb sau negru, însă la oricare din aceste două culori, primești încă două capace de culori diferite, pentru a le schimbă în funcție de ținută sau de dispoziția fiecăruia.

Imagini cu Allview A4 You :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de un afișaj de tip TFT LCD, având o diagonală de 3.5inch. Prezintă o rezoluție de 320 x 480p, iar imaginile vor fi reproduse în 16M de culori.

Are la bază un procesor Dual Core Cortex A7, de 1GHz și o capacitate de memorie RAM de 512MB. Tot aici se regăsește și o capacitate de memorie internă de 4Gb, ce poate fi dezvoltată prin intermediul unui card de memorie microSD, cu până la 32Gb.

Este un Smartphone ce beneficiază de două camere foto-video, ambele destul de bune. Așadar, camera principală este de 3.2MP, având o rezoluție de 864 x 480p și Blitz integrat, iar cea de-a doua cameră, cea secundară este de 0.3MP. Ca și caracteristici foto-video, prezintă Geotagging și Detectarea feței.

La baza conectivității stau tehnologiile Wireless și Bluetooth, un port Jack de 3.5mm, GPRS și un port micro USB v2.0.

În concluzie, Allview A4 You se bucură de un raport preț-calitate excepțional, aflându-se printre cele mai vândute telefoane de pe piața smartphone-urilor.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Diagonala display 3.5inch
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean)
  • Accelerometru
  • Compas
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.