Smartphone Dual SIM 4G – Lenovo P70

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Ești hotărât să îți achiziționezi un telefon mobil smart, cu o serie de funcții inteligente și cu un acumulator generos, care să îți ofere o funcționalitate prelungită? În cazul acesta, astăzi vă vom prezenta un nou telefon mobil smart, lansat de cei de la Lenovo la începutul acestui an, fiind disponibil și în România.

Lenovo P70 este un smartphone ideal în cazul în care îți dorești un acumulator mare, funcții smart și un design foarte aspectuos, toate acestea la un cost destul de accesibil. Este un model compatibil rețelelor 4G și 4G LTE, fiind echipat cu configurare Dual SIM, astfel acceptă două micro-SIM concomitent.

În ciuda specificațiilor sale smart, a ecranului generos și a tehnologiilor de care beneficiază, noul device se bucură de un preț destul de bun și de accesibil, așadar costul de achiziție este de numai 1.119lei (Vezi preț actualizat).

Producătorul Lenovo a încercat pe cât posibil să realizeze un terminal modern, elegant și bine dimensionat, și se pare că au reușit cu brio. Așadar, au conceput un device foarte atrăgător, ce cântărește numai 149 de grame și măsoară doar 8.9mm grosime. Prezintă detalii moderne și bine definite, astfel la apariția sa va întoarce extrem de multe priviri.

Imagini Whirlpool AWO/C 7540 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul P70 vine standard cu sistemul de operare Android, având interfață 4.4KitKat. Este un sistem recent, ce ofere fluiditate, rapiditate și stabilitate.

Design-ul este completat de către un ecran multi-touch 5 puncte, foarte generos, cu diagonala de 5inch, fiind de tip IPS HD. Acest display suportă rezoluții de până la 1280 x 720pix. în format HD, având 16M de culori și o densitate de 294ppi.

Performanțele hardware au la bază un procesor MT6752 True Octa-Core pe 64 bit, rulat la o frecvență de 1.7GHz, fiind completat de o capacitate de 2Gb de memorie RAM și de acceleratorul graphic Mali-T760MP2.

Beneficiază de un spațiu de stocare destul de generos, respectiv de 16Gb, ce poate fi dezvoltat până la 32Gb, adăugând un card MicroSD.

La capitolul foto-video, noul Lenovo vine echipat cu două camere extraordinare. Are o cameră frontală de 5Mpx. cu Fixed Focus și una principală de 13Mpx. ce beneficiază de bliț LED inclus și de Auto Focus.

Principalul atu al lui P70 ar fi acumulatorul cu care vine dotat, de tip Li-Polymer cu autonomia de 4000mAh. Acest acumulator asigură până la 697 de ore de stand-by și de până la 46 de ore de convorbire continuă.

În concluzie, dacă ești un utilizator de smartphone cu pretenții și îți dorești un telefon mobil cu funcții inteligente, cu un ecran imens și cu un acumulator excelent, terminalul Lenovo P70 reprezintă cea mai bună variantă de achiziție.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor MT6752 True8Core 64 bit de 1.7GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.