Smartphone ASUS ZenFone 2 ZE551ML

Puțini dintre noi știm că Asus ZenFone 2 a fost unul dintre smartphone-urile ce a atras atenția în mod special la CES de anul acesta, din Las Vegas. S-a făcut remarcat prin nivelul superior de performanțe raportat la un preț competitiv.

ASUS ZenFone 2 ZE551ML este un smartphone ce aparține acesteri serii consacrate, un telefon ultra performant, extrem de atractiv și foarte plăcut la utilizare. Se evidențiază printr-un ecran generos și printr-un design ultra modern.

Se găsește pe piață la prețul de 1.649lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de ok, ținând cont că vorbim despre un smartphone conceput după ultimele generații.

După cum am spus, se bucură de un aspect extrem de atrăgător, pe un exterior argintiu. Prezintă finisaje și elemente moderne, conferind un aspect elegant și plăcut. Cântărește numai 170 de grame și măsoară o grosime de doar 10.9mm.

Același produs Asus se poate regăsi și în stocul de oferte al magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini cu ASUS ZenFone 2 ZE551ML :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul cu diagonală de 5.5inch, îmbunătățește calitate și aspectul imaginilor, oferind unghiuri de vizibilitate destul de largi. Este un ecran IPS, ce stă sub protecție Corning Gorilla Glass 3. Conținutul redat pe acesta va fi într-un format Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli.

Se laudă cu sistemul de operare Android, cu interfață v5.0 Lollipop. Vine echipat cu un procesor Intel Atom Z3580 Quad Core tactat la 2.3GHz. Alături găsim o capacitate de memorie RAM de 4Gb, extensibilă până la 64Gb și o capacitate generoasă de stocare de 32Gb.

La nivel foto-video, se prezintă cu două camere, una principală și una secundară. Camera principală are senzorul de 13Mp, având Blitz și Auto Focus, iar camera frontală are senzorul de 5Mp, fiind echipată cu Fixed focus și Pixel Master.

Ar mai fii de specificat că beneficiază de următorii senzori: G-senzor, E-compass, Gyroscope, senzorul de proximitate și de senzorul de lumină ambientală. Se laudă cu configurare Dual SIM Dual Activ și cu un acumulator de 3000mAh, de tip Li-Polymer.

Acestea fiind spuse, dacă vrei un telefon mobil inteligent, performant și atractiv, ASUS ZenFone 2 ZE551ML reprezintă modelul cel mai potrivit.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Intel Atom Z3580 Quad Core de 2.3GHz
  • Sistem de operare Android v5.0 (Lollipop)
  • 4Gb RAM si 32Gb memorie flash
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.