Smartphone Allview X2 Soul Pro

Dacă vrei un telefon smart, atractiv și de calitate, Allview X2 Soul Pro este exact ceea ce cauți. Este un terminal de ultimă generație, ce pune la dispoziție o gamă largă de activități, oferind o funcționalitate rapidă și corectă.

Componența configurației tehnice este alcătuită după ultimele generații, astfel dispozitivul de față va răspunde cu brio cerințelor tale, chiar și celor mai complexe. La o așa configurație de nivel superior, se laudă cu un aspect pe măsură, un design foarte atrăgător și totodată rezistent.

În ciuda numeroaselor sale calități se bucură de un preț de achiziție extrem de accesibil, respectiv de numai 1.599lei (Vezi preț actualizat).

După cum spuneam mai sus, design-ul poate fii considerat punctul forte al telefonului. Spun asta, fiindcă se face evidențiat printr-un aspect extrem de slim, astfel are o grosime de numai 5.5mm și o greutate de doar 126 de grame. Finisajele sunt perfecte, bine definite, astfel rezultă a fii un smartphone modern și ultra elegant.

Același device se poate procura și din magazinele online Flanco și Altex.

Imagini cu Allview X2 Soul Pro :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un display de 5.2inch, de tip One Glass Solution, capacitiv multitouch, fiind protejat cu sticlă rezistentă la zgârieturi. Imaginile redate pe acest ecran, vor fi la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, într-un format Full HD.

La interior, avem deaface cu un procesor Octa Core Cortex A53 pe 64biti, cu o frecvență de tact de 1.7GHz. Alături îi stau 2Gb de memorie RAM, o capacitate generoasă aș spune și 16Gb de memorie flash, neavând posibilitatea de a adăuga un card de memorie.

Nivelul pe care îl aștept de la începutul prezentării, cel foto-video, vine extrem de bine echipat. Așadar, se prezintă cu două camere, una frontală cu senzorul de 8Mp și una principală cu senzorul de 13Mp, având blitz LED. Rezoluția videoclipurilor va fi de 1080p cu 30fps. Se mai bucură de o listă numeroase de caracteristici foto și video, precum: Touch focus, Autofocus IMX 214, Hight Dynamic Range, Detectare a feței, Gesture Shot, Face Beauty, Smile Shot, Geotagging și așa mai departe.

Aș mai avea de completat, că vine dotat cu un acumulator de 2.700mAh, de tip Li-Polymer, beneficiază de aplicația Bitdefender și de numeroși senzori, ca: accelerometru, senzorul de lumina, senzorul magnetic și de senzorul de proximitate.

Acestea fiind spuse, dacă vrei performanță, calitate foto/video și o autonomie generoasă, Allview X2 Soul Pro este smartphone-ul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Cortex A53 64-bit Octa Core de 1.7GHz
  • Sistem de operare Android v5.0 (Lollipop)
  • Display de 5.2inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.