Smartphone Alcatel One Touch Idol Alpha

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Deși Alcatel nu este un producător atât de renumit de telefoane mobile, precum Apple sau Samsung, și acest brand a început de ceva timp să ne surprindă cu modele de telefoane smart, foarte atractive și cu performanțe ridicate, la prețuri extrem de atrăgătoare.

Astăzi, am ales ca subiect de discuție modelul Alcatel One Touch Idol Alpha, un smartphone lansat în 2013, ce vine proiectat cu dotări atractive, cu un design ultra modern și cu multe alte funcții smart. Este un device mid-range, ce utilizează sistemul de operare Android cu versiunea v4.2 Jelly Bean, un sistem foarte stabil și rapid în orice situație.

Pot spune că este un telefon accesibil, având prețul de aproximativ 900lei (Vezi preț actualizat), destul de ieftin vis-a-vis de specificațiile sale smart și de calitatea acestuia.

Cu siguranță nu ai mai întâlnit acest design, cu astfel de finisaje moderne și elegante, precum se bucură acest One Touch. La acest capitol pot spune că impresionează printr-un exterior metalic, rezistent, cu două părți transparente, oferind un aspect unic excepțional. Chiar dacă la conceperea acestuia a fost folosit metal, greutatea acestuia este de doar 117.4 grame, iar grosimea de numai 7.5mm.

Imagini cu Alcatel One Touch Idol Alpha :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Beneficiază de un ecran Multi-Touch screen capacitiv de tip IPS, având o diagonală de 4.7inch. Acest display asigură un conținut în 16M de culori, la o rezoluție de 1280 x 720pixeli, într-un format HD.

Cât despre gradul de performanțe, regăsim la interior un procesor Quad Core MT6589, ce tactează la 1.2GHz, alături de care îi stau 1Gb de memorie RAM și 16Gb de memorie internă, ce poate și extinsă până la 64Gb, prin atașarea unui card de memorie MicroSD.

Este un device ce vine echipat cu două camere foto video, ambele foarte bune. Așadar, camera principală este de 13Mp, cu Blitz LED incorporat, excelentă pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe din viața ta. Cea secundară, este de numai 1.3Mp, însă este perfectă pentru a realiza cele mai bune selfie-uri.

Și la capitolul alimentare putem spune că excelează, fiind echipat cu o baterie de 2000mAh, de tip Li-Ion. Acest acumulator excelent, asigură o durată de convorbire în rețeaua 3G de până la 10 ore, iar în regim de stand-by ajunge până la 720 de ore.

În concluzie, dacă îți dorești un telefon mobil cu funcții smart, extrem de atrăgător și la un preț rezonabil, Alcatel One Touch Idol Alpha este dispozitivul ideal, ce îndeplinește toate aceste capricii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single Sim
  • Procesor MT6589 Quad-Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean)
  • Diagonala display 4.7inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.