Smart Tv Sony 55W756C, Full HD

Pentru pasionații de tehnologie, calitatea și nivelul de performanță contează cel mai mult, după care aspectul unui produs. Însă, astăzi am ales să discutăm despre un Smart Tv ce îmbină foarte bine calitatea, performanța și design-ul, oferind un rezultat neașteptat de atrăgător.

Sony 55W756C este un Smart Tv din gama 2015, un LED ce vine echipat cu tehnologia Android, după cum se obișnuiește la televizoare smart de ultimă generație. Se laudă cu un ecran de 139 de centimetri, o diagonală generoasă ce îl face potrivit oriunde, acasă sau la serviciu.

Prețul acestuia este de 5.099lei (vezi preț actualizat), un cost nu foarte convenabil, însă veți vedea pe percursul acestui review, că fiecare leu este justificat prin prisma funcțiilor și a tehnologiilor revoluționare de care dispune.

Este televizor elegant, slim și foarte atrăgător, ce prezintă detalii moderne și finisaje excelente. La construcția sa, ia parte un stativ elegant, având împreună o greutate de 18Kg, măsurând în jur de 1230 x 715 x 61 mm.

Imagini cu Sony 55W756C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te un afișaj generos, de 139 de centimetrii la o rezoluție de 1920 x 1080pix, într-un format Full HD. Beneficiază de un aspect de 16:9 al imaginilor, de un unghi larg de vizibilitate (178/178 grade) și de o serie numeroasă de caracteristici de imagine, precum: Motionflow XR 800, 24p True Cinema, Advanced Contrast Enhancer și X-Reality PRO.

Calitatea ireproșabilă a sunetului este obținută dintr-un sistem audio NICAM/A2, de 20W, îmbunătățit de următoarele caracteristici numeroase, precum: Clear Phase Speaker, Dolby Digital, Dolby Digital plus și Dolby Digital Pulse.

Dispune de 4 x HDMI, de Scart, de o intrare component, de 3 x USB 2.0, de Slot CI+, de RF In și de o intrare video composite. Iar pentru a te putea conecta la internet ai la îndemână conexiunea prin Wi-Fi-ul integrat.

Ar mai fii de spus că are Bluetooth, tuner digital, player multimedia, control parental, WiFi Direct, oglindire a ecranului și multe alte.

În conzluie, Smart Tv Sony 55W756C este un model performant, aspectuos și calitativ, ce dezvoltă experiență de utilizare a unui televizor smart.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala 139cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.