Smart TV Sony 50W808C, Full HD, 126cm

Dacă ești pasionat de tehnologie și de ultimele gadget-uri apărute, atunci cu siguranță trebuie să știi de noua serie de televizoare smart de Sony, echipate cu tehnologia Android, 3D și multe altele.

Sony 50W808C este un Smart Tv ce aparține acestei game recente, a lui 2015, un LED ultra performant, ce vine cu o diagonală generoasă, cu un aspect super elegant și modern și cu o listă diversificată de funcții și tehnologii, ce duc la îmbunătățirea experienței de utilizare.

Costul de achiziție este pe măsura calităților, al aspectului și al specificațiilor, astfel se comercializează la prețul de 4.299lei (vezi preț actualizat).

După cum observăm, este un televizor conceput după ultimele generații, astfel prezintă finisaje și detalii moderne, elegante și perfect definite. Construcția aspectuoasă măsoară în jur de 1116 x 691 x 191 mm și cântărește numai 14.6Kg.

Regăsim același gadget și în stocul de promoții al celor de la Altex.

Imagini cu Sony 50W808C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Calitatea video ireproșabilă vine din partea ecranului de 126cm, îmbunătățit de următoarele caracteristici avansate de imagine: X-Reality PRO, True Cinema 24p, Advance Contrast Enhancer, Motionflow XR 1000, unghi de vizibilitate de 178/178 și aspect imagine de 16:9. Este un ecran foarte bun ce reproduce conținuturi într-un format Full HD la o rezoluție de 1920 x 1080pix.

Noul Smart se laudă cu un sistem audio stereo Nicam/A2, cu o putere de 20W. Beneficiază și de câteva caracteristici superioare de îmbunătățire a sunetului, ca: Dolby Digital Pulse, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Clear Phase Speaker și S-Master.

Are în dotare 4 x HDMI, 3 x USB 2.0, o intrare video , SCART, o intrare component, RF In, Slot CI+ și conexiunile la internet prin Wi-Fi sau Rețea.

Acestea fiind spuse, dacă vrei un nivel superior de performanță, calitate și modernitate, Sony 50W808C este Smart Tv-ul pe care îl cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • 3D
  • Gama 2015
  • Diagonala 126cm
  • Android
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.