Smart TV Sony 43X8309, Ultra HD, 108cm

Noua generație 2015 ne surprinde cu noi modele de televizoare, cu diagonale generoase, cu rezoluții 4K și cu multe alte funcții smart. Cei drept, nu toate modele sunt la fel de accesibile, însă nu toate oferă aceeași calitate video și audio.

Sony 43X8309 este un Smart Tv din seria 2015, ce surprinde prin softul Android, care până de curând se găsea numai la telefoanele mobile smart. Este un LED foarte inteligent, ce vine super echipat după noile generații, astfel încât să fie competent să asigure cele mai bune performanțe și calități video și audio.

La eMag, un astfel de Smart Tv Sony se găsește la prețul de 4.999lei (Vezi preț actualizat), un preț corect, luând în considerare caracteristicile și tehnologiile pe care le pune la dispoziție.

Aspectul este pe măsura performanțelor, adică ne încantă cu finisaje perfecte și elemente elegante. Cu siguranță, un astfel de gadget conferă eleganță oricărei locuințe, mai mici sau mai mari. Are o construcție perfectă, ce măsoară doar 961 x 604 x 189 (W x H x D) mm, cântărind numai 12.8Kg, cu tot cu suportul modern cu care vine proiectat.

Imagini cu Sony 43X8309 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am spus, se bucură de un ecran generos, de 108cm, având un aspect la imaginii de 16:9. Este un display extraordinar de bun, astfel asigură o rezoluție 4K la 3840 x 2160pixeli. Are la bază o listă de caracteristici numeroase, ce îmbunătățesc calitatea video, precum: unghiul de vizibilitate de 178/178 grade, Motion XR 1000 și 4KX-Reality PRO.

Ne încântă printr-un sistem audio integrat NICAM/A2, compus din două ieșiri stereo de 2 x 10W. La rândul său, vine îmbunătățit de caracteristicile superioare de sunet, ca S-Master, Dolby Digital Pulse, Clear Phase Speaker și Dolby Digital Plus.

Ținând cont că vorbim despre un Smart Tv, conectivitatea la internet se realizează prin intermediul Rețelei (Rj-45) ori prin intermediul Wi-Fi-ului integrat. Pune la dispoziție 3 porturi USB 2.0, un Slot CI+, o intrare component, o intrare Scart, o intrare video, RF In și 4 porturi HDMI.

Ar mai fi de spus, că vine echipat cu player multimedia, cu tuner digital, dispune de control parental, oferă Wi-Fi Direct, înregistrare pe HHD prin port USB și multe altele.

În concluzie, Sony 43X8309 este un Smart Tv LED, ce se adresează în mod special utilizatorilor pretențioși și celor ce doresc o diagonală imensă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Android
  • Gama 2015
  • Diagonala ecran 108cm
  • Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.